MaxBuild-konserni

MaxBuild Oy on suomalainen perheyritys, joka perustettiin vuonna 2008 palvelemaan korjaus- ja uudisrakentamisen asiakkaita. Vuonna 2012 emoyhtiön alle perustettiin MaxBuild Talotekniikka Oy. Vuonna 2018 emoyhtiön alle siirrettiin uudisrakentamisen liiketoiminta uuteen MaxBuild Uudistuotanto Oy -nimiseen yhtiöön sekä korjausrakentamisen liiketoiminta uuteen MaxBuild korjausrakentaminen Oy -nimiseen yhtiöön.imageMaxBuild-konserni toteuttaa vuosittain useita suuria korjausrakentamisen kohteita, mm. linjasaneerauksia. Uudistuotannon puolella yritys rakentaa vuosittain satoja asuntoja kerros-, rivi- ja erilliskohteita, mitkä sijoittuvat pääosin Uudellemaalle.Konsernin liikevaihto oli vuonna 2016 n. 25 milj.€, joka uusien projektien myötä tulee kasvamaan vuosittain n. 20 - 25%. Tällä hetkellä MaxBuild konserni työllistää n. 50 vakituista työntekijää ja n. 200 henkilöä ulkopuolisten palveluntarjoajien kautta.

Keskisuurena rakennusalan toimijana MaxBuild ottaa toiminnassaan huomioon myös muut ympäröivään yhteiskuntaan vaikuttavat tekijät ja niiden asettamat vaatimukset, huomioi ympäristöasiat, maksaa veronsa Suomeen ja tukee useita hyväntekeväisyyskohteita.

MaxBuild on mukana viemässä vastuullisuutta eteenpäin ja toimii ympäristöä arvostavana kestävän rakentamisen suunnannäyttäjänä. MaxBuildilla huomioidaan päivittäisessä toiminnassa rakentamisen energia- ja materiaalitehokkuus, työturvallisuus, hyvän liiketavan periaatteet ja harmaan talouden torjuminen. Jatkuva kouluttautuminen ja ajan hermolla pysyminen mahdollistaa rakentamisen laadukkuuden sekä parhaiden rakennusratkaisuiden ja erikoisosaamisen hyödyntämisen. 

"Haluamme olla suvaitsevainen toimija rakennusalalla, kannamme vastuun ympäristöstä, panostamme kestävään kehitykseen. Täydennämme ja tuemme toisiamme sekä pidämme osaamisemme ajan tasalla. Osallistumme moniin hyväntekeväisyyskampanjoihin ja tapahtumiin. Huolehdimme, että tekomme vastaavat asiakkaillemme antamiamme lupauksia. Tiedotamme säännöllisesti eri työvaiheista ja työmaan kuulumisista koko projektin ajan, jotta kaikki tietävät missä mennään. Haluamme, että toimintamme on kaikilta osin läpinäkyvää."

 Asiakas on ykkönen!

 Hallitus

  • Tom Brandt - Hallituksen puheenjohtaja
  • Kristo Herold - Konsernijohtaja
  • Mari Herold - Markkinointi- ja viestintäjohtaja
  • Petteri Kettunen - Talousjohtaja

 

Asiakkaiden kertomaa

 

Olette minun kokemuksella hoitaneet asiat erinomaisesti ja laadukkaasti. Olkaa ylpeitä tehdystä työstä ja ammattitaidosta. Se on huippua.

Asukas Helsingin Myllyntähkä


[fa icon="quote-right"]
Kierroksella itse yllätyin positiivisesti rakentamisen järjestelmällisyydestä ja laatu näytti päällisin puolin hyvältä.

Helsingin Myllyntähkä, asukkaiden valitsema rakennustyön tarkkailija Tmi Rakentamispalvelu Vilén

 


[fa icon="quote-right"]
Tämä on ihan helmi! Kiitos kun teitte unelman todeksi :) ja pisteet teidän työntekijöille, loistavaa jälkeä ja asiakaspalvelua.

Asukas Espoon Laaksolahdenpuisto


[fa icon="quote-right"]
Kiitos ihanasta kodista! Tätä vaan ihailee ja miettii, että voiko tämä olla minun... Ja suuri kiitos teidän ammattitaitoisille työntekijöille. Asiakaspalvelua parhaimmillaan!

Asukas Espoon Laaksolahdenpuisto


[fa icon="quote-right"]
Loistavaa työtä olette tehneet! Meidän unelmasta on ainakin tullut totta!

Asukas Helsingin Myllyntähkä


[fa icon="quote-right"]