<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=216656025545213&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ota yhteyttä

 

yritys

MaxBuild Oy on suomalainen perheyritys, joka perustettiin vuonna 2008 palvelemaan korjaus- ja uudisrakentamisen asiakkaita. Vuonna 2014 MaxBuild Talotekniikka Oy aloitti LVI-töiden tarjoamisen. 

MaxBuild pyrkii toiminnassaan toteuttamaan kohteensa taloudellisesti ja laadullisesti hyväksi havaituilla menetelmillä käyttäen tunnettuja ja luotettavia yhteistyökumppaneita. Merkittävänä yhteistyökumppanina uudistuotannossa vuosien ajan on toiminut Jealha Oy.

 

ARVOMME

MaxBuildin brändi perustuu MaxBuildin arvoihin, tahtotilaan ja strategiaan. MaxBuildin toimintaa ja valintoja ohjaavat omistajien yhdessä maxbuildiläisten kanssa määrittelemät arvot. MaxBuildin arvojen toivotaan näkyvän kaikessa sen toiminnassa. Haluamme toimia näiden arvojen mukaisesti ja arvostamme niitä ihmisiä ja yrityksiä, joilla on samankaltainen arvomaailma.

 

Laatukeskeisyys ja kehittyminen

Osaava henkilökunta, oikea ajoitus ja ajan hermolla pysyminen mahdollistaa rakentamisen laadukkuuden sekä parhaiden rakennusratkaisujen ja erikoisosaamisen hyödyntämisen.

  

Asiakastyytyväisyys

Huolehdimme, että tekomme vastaavat asiakkaillemme antamiamme lupauksia. Asiakas on ykkönen!

 

Avoimuus ja luotettavuus

Tiedotamme säännöllisesti eri työvaiheista ja työmaan kuulumisista koko projektin ajan, jotta kaikki tietävät missä mennään. Haluamme, että toimintamme on kaikilta osin läpinäkyvää.

 

 

HALLITUS

Kristo Herold

Kristo Herold

Toimitusjohtaja

Hallituksen puheenjohtaja ja konsernin toimitusjohtaja. Yli 25 vuoden kokemus rakennusalalta.

 

Mari Herold

Mari Herold

Markkinointi- ja viestintäjohtaja

MaxBuild Oy:n perustaja.