<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=216656025545213&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vaikuttava pääkaupunkiseudun rakentaja

Ota yhteyttä

10

Vuotta toiminnassa

+450

Rakennettua asuntoa

3

Toimialaa

€ 26,6 milj.

Liikevaihto
2018

+800

Saneerattua asuntoa

+40

Vakituista työntekijää

 

MAXBUILD-KONSERNI

MaxBuild Oy on suomalainen perheyritys, joka perustettiin vuonna 2008 palvelemaan korjaus- ja uudisrakentamisen asiakkaita. Vuonna 2014 MaxBuild Talotekniikka Oy aloitti LVI-töiden tarjoamisen. Vuonna 2018 emoyhtiöstä eriytettiin liiketoimintasiirroin korjausrakentamisen liiketoiminta uuteen MaxBuild Korjausrakentaminen Oy -nimiseen yhtiöön ja uudisrakentamisen liiketoiminta uuteen MaxBuild Uudistuotanto Oy -nimiseen yhtiöön.

Keskisuurena rakennusalan toimijana MaxBuild pyrkii toiminnassaan toteuttamaan kohteensa taloudellisesti ja laadullisesti hyväksi havaituilla menetelmillä käyttäen tunnettuja ja luotettavia yhteistyökumppaneita. Merkittävänä yhteistyökumppanina uudistuotannossa vuosien ajan on toiminut Jealha Oy.

MaxBuild-konserni toteuttaa vuosittain useita suuria korjausrakentamisen kohteita, joista suurin osa on linjasaneerauksia. Uudistuotannon puolella teemme niin omaa tuotantoa kuin urakointiakin. Toistaiseksi olemme toteuttaneet lähinnä asuinrakentamista Uudellamaalla. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2018 n. 26,6 milj. €, joka uusien projektien myötä tulee kasvamaan myös tilikaudella 2019. Tällä hetkellä MaxBuild-konserni työllistää n. 58 vakituista työntekijää ja n. 200 henkilöä ulkopuolisten palveluntarjoajien kautta. 

 

organisaatio

ARVOMME

Kannattavuus

Teemme liiketoimintaa, jonka tulee olla taloudellisesti kannattavaa. Varmistamalla kannattavan liiketoiminnan varmistamme vakaan työpaikan työntekijöille ja lopputuotteen asiakkaille.

Ihminen ensin

Vain ihmisillä on merkitystä. Rakennusten merkitys on välineellinen ja näkyy siinä, mitä ne tuovat ihmisille: työpaikkoja, koteja, onnistumisen tunteita, onnellisuutta.  

Kehittyminen

MaxBuild on ollut olemassa yli kymmenen vuotta, koska olemme pyrkineet jatkuvasti kehittymään. Tämä on suunta myös tulevaisuudessa. Joka osa-alueella olemme kehittyneet ja tilaa kehittymiselle on vielä loputtomasti. Olemassa oleva ei ole koskaan riittävän hyvä.  

Ammattiylpeys

Olemme ylpeitä siitä mitä teemme ja haluamme, että jokainen työntekijä on myös ylpeä siitä mitä MaxBuildilla tekee. Ammattiylpeyttä omaava ihminen ei suostu päästämään ala-arvoista tuotetta käsistään.   

  

Emoyhtiön hallitus

Kristo Herold

Kristo Herold

Toimitusjohtaja

Hallituksen puheenjohtaja ja konsernin toimitusjohtaja. Yli 25 vuoden kokemus rakennusalalta.

 

Mari Herold

Mari Herold

Markkinointi- ja viestintäjohtaja

MaxBuild Oy:n perustaja.