Asunto Oy Ogelin Kymppi Helsinki

Hitas-rivitaloasuntoja, ihanan idyllisen Suursuonpuiston alueella Oulunkylässä, aivan Länsi-Pakilan läheisyydessä, osoitteessa Suopellonrinne 1, 00630 Helsinki.

Kahden talon rivitaloyhtiöön rakentui yhteensä 10 asuntoa: Kahdessa tasossa, 5 h,k,s /122 m2. Asuinalue on uusi pientaloalue, jossa on lämmin ja yhteisöllinen tunnelma.

Kohde on valmistunut 08/2018.

 

Asunto Oy Helsingin Kettukuja

Helsingin Kettukuja 4 on kolmen tornitalon kerrostaloyhtiö, jossa on 144 asuntoa.

Kohde sijaitsee arvostetussa Länsi-Herttoniemessä metroaseman läheisyydessä. Huoneistoja on 144, koot ovat 30-101,5 m2. Asumiseen luksusta tuovat 2,75-2,85 metrin huonekorkeus, vesikiertoinen lattialämmitys sekä tyylikkäät keittiöt, joiden vakiovarusteluun kuuluu kalusteuuni ja induktioliesitaso.

Kohde on valmistunut 02/2018.

 

Asunto Oy Herttoniemen torni

Herttoniemen torni sijaitsee arvostetussa Länsi-Herttoniemessä metroaseman läheisyydessä. Vierestä löytyy myös Herttoniemen liikuntapuisto hyvine ulkoilumahdollisuuksineen ja hiihtolatuineen.

Herttoniemen torni on kahden korkeatasoisen tornitalon kerrostaloyhtiö, joka koostuu 72:sta erikokoisesta asunnosta. Huoneistojen koot vaihtelevat tässä omistustontille rakennettussa taloyhtiössä 30-88 m2 välillä. Asuntojen erinomainen varustelutaso, tyylikkäät keittiöt, lasitetut parvekkeet, 2,85 metrin huonekorkeus, sekä kaapistojen ruhtinaallinen säilytystila saavat koko kodin huokumaan luksusta.

Osasta huoneistoista löytyy myös oma sauna, mutta löylyistä ja upeista maisemista pääsee nauttimaan myös taloyhtiön kahdessa kattoterassisaunassa. Osittain talon alla on myös parkkihalli, josta voi lunastaa oman paikan autolle.

Kohde on valmistunut 02/2017.

 

Helsingin Myllykylän aluerakentaminen

Myllykylän alue on uusi kaupunkimainen pientaloalue Myllypuron ja Itäkeskuksen välissä. Alue tarjoaa käytännöllistä asumista erikokoisille perheille

Alue koostuu seitsemästä idyllisestä taloyhtiöstä, joiden puurunkoiset rivi-, pari ja erillistalot sijoittuvat kauniiseen rinteeseen keskuskadun ympärille.  Suunnittelukilpailun voittaneen arkkitehtisuunnitelman mukaisesti toteutetuissa taloissa yhdistyvät ekologisuus, tyylikkyys ja asumismukavuus.
 
Alueelle ominaista on luonnonläheisyys ja samalla yhteisöllinen ja kaupunkimainen tunnelma. Olemme rakentaneet alueelle viisi isoa taloyhtiötä, käsittäen kerros- ja rivitaloja sekä erillis- ja omakotitaloja.
Alueelle rakentamamme yhtiöt ovat:

    Helsingin Myllykylänmäki, valm. 09/2013
    Helsingin Myllyntähkä, valm. 07/2014
    Helsingin Myllykylänrinne, valm. 10/2014
    Helsingin Myllynlehto, valm. 07/2015
    Helsingin Myllykylänkallio, valm. 10/2015
    Helsingin Myllynportti, valm. 11/2016

 

 Asunto Oy Sipoon Graniitti

Omistustontille rakennettu kahden kerrostalon yhtiö tarjoaa asukkailleen avaraa ja valoisaa asumista Pähkinälehdon uudella asuinalueella Söderkullassa.

Kohde sisältää 52 yksilöllistä huoneistoa, joiden koot vaihtelevat 44,5 ja 83 neliön välillä. Ruiskurappauksella viimeistellyt betonielementti talot huokuvat skandinaavista tyylikkyyttä höystettynä asumismukavuudella. Ekologinen kaukolämpö ja sen mahdollistama vesikiertoinen lattialämmitys luovat tehokkaan lämmitysmuodon ilman kömpelöitä pattereita.

Muita mukavia yksityiskohtia ovat mm. lasitetut parvekkeet, sekä avoimet olohuoneen keittiön yhdistelmä ratkaisut. Alueella on hyvät palvelut, sekä liikenneyhteydet, Helsinkiin on matkaa vain 25 km.

Kohde on valmistunut 10/2015.

 

Asunto Oy Espoon Laaksolahdenpuisto

Sisältää 14 korkealaatuista rivitaloasuntoa, jotka sijaitsevat Lippajärven pohjoisrannan tuntumassa.

Kolmessa rivitalossa on asuntoja joko 4h tai 6h, kooltaan 98/126 m2. Nämä harkkomuuratut kivitalot tarjoavat asukkailleen modernia tyylikkyyttä, joka näkyy niin arkkitehdin ratkaisuissa, valosuunnittelussa kuin kohteen pintamateriaaleissakin. Tilavan olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostama yhtenäinen alue, sekä lähes koko huoneiston levyinen ulkoterassi luovat mukavan oleskelualueen niin arkeen kuin juhlaankin. Asunnot ovat kooltaan 98- ja 126- neliöisiä, neljän tai kuuden huoneen kokonaisuuksia.


Pienemmissä asunnoissa on ylhäältä avoin olohuonetila, joka mahdollistaa lattiasta kattoon ulottuvat avarat ikkunat. Ekologinen kaukolämpö ja sen mahdollistama vesikiertoinen lattialämmitys tekevät yhdessä erinomaisen eristyksen kanssa tästä kohteesta erittäin energiapihin.

Kohde on valmistunut 06/2014.