<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=216656025545213&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

MaxBuildin kodeissa asuu onnellisia asukkaita

Koti on ihmisen tärkein paikka, siksi haluamme tehdä siitä ainutlaatuisen. Kodin, jossa arki sujuu viimeistä yksityiskohtaa myöten. Meillä rakentamisen jokainen työvaihe toteutetaan huolella sinun toiveesi huomioiden, sillä MaxBuild ei ainoastaan rakenna koteja - vaan toteuttaa myös unelmia.

 

Sisustusvalinnat

MaxBuildin rakennusprojektin asiakkaana voit suunnitella kotisi vastaamaan juuri sinun tarpeitasi, sillä tarjoamme lähes rajattomat muutosmahdollisuudet. Olemme luoneet avuksesi valmiin sisustusmalliston, joista voit helposti räätälöidä mieleisesi kaluste- ja pintamateriaalikokonaisuudet. Voit myös suunnitella ja valita kotiisi sopivat materiaalit yhdessä sisustussuunnittelijamme kanssa myös valmiiden vaihtoehtojen ulkopuolelta.

Asiakkaanamme saat säännöllisesti tietoa rakennustöiden etenemisestä, joten olet aina tilanteen tasalla, eikä yllätyksiä pääse syntymään. Käytössäsi on MaxBuildin asukasmuutosvastaava, jonka puoleen voit aina kääntyä. Asiantuntevat asukasmuutosvastaavamme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi.

 

Asukkaiden toiveet huomioiden

Vaikka meillä on pitkä kokemus uusista kodeista, emme tee niitä yksin. Tarvitsemme asiantuntevien rakentajien lisäksi ennen kaikkea sinun apuasi asiakkaanamme. Haluamme kuulla ajatuksesi ja ymmärtää tarpeesi ennen kuin käärimme hihat ja ryhdymme hommiin, sillä meillä suunnittelussa huomioidaan kohteen tulevat asukkaat.

Kotien suunnittelun lähtökohtana on arjen toimivuus, mikä syntyy tarkkaan mietityistä yksityiskohdista, toimivista ratkaisuista ja erilaisten elämätyylien huomioimisesta.

Seuraamme ajan hengen ja trendien lisäksi ennen kaikkea asiakkaittemme asumistoiveita ja pyydämmekin usein asiakkaidemme mielipiteitä uuden kohteen suunnittelussa. Näin kotien pohjaratkaisut ja yksityiskohdat ovat loppuun asti mietittyjä ja materiaalit tarkoin valikoituja - esteettisyys, kestävyys, kunnossapito, turvallisuus ja ympäristö huomioonottaen.

 

Laadukkaat kohteet hyvällä sijainnilla

Asuntorakentamisemme keskittyy kasvukeskuksiin, hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden läheisyyteen. Huolellisesti valituissa kohteissamme yhdistuu modernin ja korkealaatuisen rakentamisen tuomat edut.Laadukkaaat materiaalivalinnat yhdessä aikaa kestävän arkkitehtuurin kanssa varmistavat asumisviihtyvyyden sekä rakennuksen arvon säilymisen pitkälle tulevaisuuteen.

Avaimet onnistuneeseen uudisrakentamiseen ovat toimiva laatujärjestelmä, tarkka aikataulutus, osaavat tekijät sekä nykyaikaiset työskentelymenetelmät. Suunnittele uusi kotisi vastaamaan juuri sinun tarpeitasi, sillä muutosmahdollisuudet ovat meillä lähes rajattomat.

 

Ota yhteyttä asuntomyyjiimme:

Asuntomyynti / Kohdemarkkinointi- ja myyntipäällikkö: ann-marie.mustakallio@maxbuild.fi

Asuntomyynti / Myyntineuvottelija: taru.edelman@maxbuild.fi

Varaa aika asuntomyyntipisteeseemme:

Idea Lounge / Asuntomyynti / Uudistuotanto

+358 20 757 1022

 Tapiontori 3, 02100 Espoo

 

Tutustu ja tartu tilaisuuteen!

Tiivis yhteistyö rakentajan ja suunnittelijoiden kanssa varmistaa, että pääset nauttimaan korkealaatuisista asunnoista hyvällä sijainnilla.