<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=216656025545213&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
DJI_0009-1
maxbuild-logo_horizontal-nega-bw

TYÖMAAPÄÄLLIKKÖ / VASTAAVA TYÖNJOHTAJA

Lähetä hakemus

Katso työpaikan esittely play -painikkeesta.

 

Play Video

 

MaxBuild Uudistuotanto Oy hakee

Työmaapäällikköä / vastaavaa työnjohtajaa

 

Työmaapäällikkönä johdat rakennushanketta vastaavan työnjohtajan roolissa. Toimit esimiehenä työmaatoimihenkilöstölle. Vastaat että hanke toteutetaan sovitun laatujärjestelmän mukaisesti tuotannon osalta. Suunnitelmallinen, ennakoiva toimintatapa on tehtävässä menestymisen edellytys.

Tehtävässä menestyminen edellyttää: 

  • soveltuvaa rakennusalan koulutusta
  • teknistaloudellista ajattelutapaa
  • järjestelmällistä toimintatapaa
  • sitoutumista toimintajärjestelmään
  • kokemusta asuntorakentamisesta
  • vastuullista ja ahkeraa työotetta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja

Kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-etujen lisäksi tarjoamme laadukkaan toimintaympäristön ja -järjestelmät, jotka mahdollistavat tehtävässä onnistumisen.

 

MaxBuild Oy perustettiin vuonna 2008 palvelemaan korjaus- ja uudisrakentamisen asiakkaita. Myöhemmin vuonna 2012 emoyhtiön alle perustettiin MaxBuild Talotekniikka Oy. Vuonna 2018 emoyhtiön alle siirrettiin uudisrakentamisen liiketoiminta uuteen MaxBuild Uudistuotanto Oy nimiseen yhtiöön sekä korjausrakentamisen liiketoiminta uuteen MaxBuild Korjausrakentaminen Oy nimiseen yhtiöön.


Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 15.8.2019 mennessä osoitteeseen: rekry@maxbuild.fi

Kannattaa toimia nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Sami Saarinen, puh. 040 545 3848

 

Me MaxBuildiläiset olemme kuin yksi iso joukkue, jolla on mahtava tekemisen meininki. Meillä on keskusteleva ja avoin ilmapiiri, jossa jokainen työntekijä voi vaikuttaa niin oman työnsä sisältöön kuin koko yrityksen toimintaan. Meillä arvostetaan kaikkia työntekijöitä. Ja meillä viihdytään.