<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=216656025545213&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
IMG_4634-2
maxbuild-logo_horizontal-nega-bw

TUOTANTOINSINÖÖRI

Lähetä hakemus

Katso työpaikan esittely play -painikkeesta.

 

Play Video

 

Tuotantoinsinööri

Etsimme tuotantoinsinööriä korjausrakentamiseen

Tuotantoinsinöörinä työskentelet pääkonttorillamme Pitäjänmäellä korjausrakentamisen yksikössä työpäällikön alaisuudessa. Osallistut kohteiden tarjouslaskentaan, alkavien kohteiden ennakkovalmisteluun ja hankintoihin, käynnissä olevien kohteiden seurantaan ja yhtiön johdolle raportointiin.

Työtehtäviäsi ovat esimerkiksi ennakkotarjouskyselyt, tarjouslaskenta, aikataulujen laadinta, alkavien kohteiden valmistelu, hankintoihin osallistuminen, kilpailutus, käynnissä olevien kohteiden seuranta yhdessä työpäällikön kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa rakennusalan koulutusta 
  • Teknistaloudellista ajattelutapaa
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Kokemusta korjausrakentamisesta 
  • Sitoutumista toimintajärjestelmään
  • Vastuullista, ahkeraa ja itsenäistä työotetta
  • Tietotekniikan ja ohjelmistojen hallintaa 
  • Järjestelmällistä toimintatapaa

Kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-etujen lisäksi tarjoamme laadukkaan toimintaympäristön ja -järjestelmät, jotka mahdollistavat tehtävässä onnistumisen.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 15.8.2019 mennessä osoitteeseen rekry@maxbuild.fi.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Korjausrakentamisen työpäällikkö Tuomo Kario 044-9954158.

 

MaxBuild Oy perustettiin vuonna 2008 palvelemaan korjaus- ja uudisrakentamisen asiakkaita. Myöhemmin vuonna 2012 emoyhtiön alle perustettiin MaxBuild Talotekniikka Oy. Vuonna 2018 emoyhtiön alle siirrettiin uudisrakentamisen liiketoiminta uuteen MaxBuild Uudistuotanto Oy -nimiseen yhtiöön sekä korjausrakentamisen liiketoiminta uuteen MaxBuild Korjausrakentaminen Oy -nimiseen yhtiöön. MaxBuild Oy:n tilauskanta vuosille 2018 - 2020 on 140 milj. euroa.

MaxBuildissä on mahtava tekemisen meininki. Meillä on keskusteleva ja avoin ilmapiiri, jossa jokainen työntekijä voi vaikuttaa oman työnsä sisältöön ja sitä kautta koko yrityksen toimintaan. Meillä arvostetaan kaikkia työntekijöitä. Ja meillä viihdytään.