<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=216656025545213&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">Toimivat ratkaisut talotekniikkaan

 

MaxBuild Talotekniikka Oy on vastuullinen yhteistyökumppani, kun haluat parantaa kiinteistösi energiankulutuksen hallintaa tai muuten rakentaa ja kehittää toimintaympäristösi laatua ja tehokkuutta.

Ota yhteyttä

VAIKUTTAVAA TALOTEKNIIKKAA

Meidän osaamiseen ja kokemukseen voit luottaa. Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja tavoitteemme on kehittää toimintaa ja toimintamalleja jatkuvasti. Olemme loistava kumppani laajaankin putkiremonttiin, toteutamme työt aikataulussa, sujuvasti ja joustavilla resursseilla huomioiden toteutuksen tarpeet.

“Meiltä saat luotettavaa talotekniikan osaamista laajoista kokonaisuuksista aina talotekniikan eri osa-alueiden töihin.”

 

 

KATTAVA ja KUSTANNUSTEHOKAS PALVELUPAKETTI

Palvelumme kattavat mm. saneeraus- ja uudisrakentamisen lämpö-, vesi-, ilma- ja automaatiotyöt. Materiaalihankinnoissa varmistamme kilpailukykyiset hinnat, jolloin varmistamme myös kustannustehokkaan toteutuksen. Takaamme erinomaisen toimitusvarmuuden. Käyttämämme materiaalit ja menetelmät ovat aina standardien mukaisia ja tyyppihyväksyttyjä sekä materiaalitoimittajien ohjeiden mukaisesti asennettuja.

 

 

LAADUKASTA JA NYKYAIKAISTA TALOTEKNIIKKAA

Vahvan asiantuntemuksen ansiosta löydämme toimivat ratkaisut myös yllättävissä ja muuttuvissa tilanteissa. Asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöt sekä julkisen sektorin toimijat. Tutustu MaxBuild Talotekniikan referensseihin ja tilaa ammattitaitoiset LVIA-palvelut meiltä!

 

 

 

Olemme toteuttaneet talotekniikkaa lukuisiin uudis- ja saneerauskohteisiin alkaen muutamien asuntojen kohteista suuriin satojen asuntojen kohteisiin.