Hyvää jakamassa

Haluamme olla mukana luomassa parempaa Suomea ja kantaa kortemme kekoon. Satavuotiaan Suomen kunniaksi tuplasimme vuonna 2017 edellisvuoden sponsorointiin ja hyväntekeväisyyteen varatut varat ja laitoimme jälleen hyvän kiertämään.

 

Lapsissa ja nuorissa on tulevaisuus. MaxBuild keskittää vuonna 2018 tukensa ensisijaisesti lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja harrastustoiminnan tukemiseen. Tuki jaetaan sponsoroinnin ja lahjoitusten muodossa MaxBuildin hallituksen valitsemiin kohteisiin vuoden 2018 aikana.

Aiempina vuosina MaBuilld on osallistunut mm. Lastensairaalan rakentamishankkeeseen, tukenut syöpää sairastavia lapsia, osallistunut Nenäpäivä-keräykseen, jakanut ekaluokkalaisille heijastimia, tukenut lasten urheilua monen eri seuran kautta jne.

 

Turvallinen koulutie -projekti

Uusimpana avustuskohteena on Turvallinen koulutie -projekti, jonka tarkoituksena on hankkia kaikille Suomen ekaluokkalaisille heijastimet ja valistaa heitä turvallisuudesta liikenteessä.

Sponsorointikyselyt:

sponsorointi@maxbuild.fi


MaxBuild konsernin sponsorointi ja lahjoitukset perustuvat yrityksen arvoihin ja hyvän liiketavan periaatteisiin. Sponsoroinnin tulee olla linjassa yrityksen vastuullisten toimintaperiaatteiden kanssa ja tukea MaxBuild konsernin tavoitteiden saavuttamista.