Tule osaksi menestyjiä

Haluaisitko sinäkin työskennellä yrityksessä, joka on rohkeasti erilainen ja jossa halutaan tehdä asiat oikeasti paremmin? Yrityksessä, jossa aidosti välitetään, pyritään tekemään asiat kerralla kunnolla ja toimimaan alan suunnannäyttäjänä?  

MaxBuild on yhtä kuin sen työntekijät ja sellaisena haluamme sen pitää. Meillä on keskusteleva ja avoin yritys, jossa sen jokainen työntekijä voi vaikuttaa niin oman työnsä sisältöön kuin koko yrityksen toimintaan.

Me MaxBuildissa olemme kaikki yhtä. Meillä on mahtava tekemisen meininki ja yrityksen johto on lähellä ja läsnä -ilman turhaa hierarkiaa. Meillä eivät tittelit merkitse vaan teot. Tule olemaan yksi meistä, niin rakennetaan yhdessä entistä vaikuttavampi menestystarina!

Opiskelijahaku käynnissä

Haemme nyt työmaille ja toimistolle rakennusalan opiskelijoiden lisäksi useita muiden alojen opiskelijoita - aina taloushallinnon osaajista, tietotekniikan taitajiin sekä markkinoinnin mestareihin. Tule oppimaan ja kehittymään kannustavaan työympäristöön, sekä luomaan verkostoja organisaatiomme sisällä. Hae vapaamuotoisella hakemuksella ja lähetä se osoitteella: rekry@maxbuild.fi Laita otsikoksi ”työharjoittelija”.

 

Katso avoimet työpaikat