<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=216656025545213&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Töihin Maxbuildille

Tule viihtymään työssäsi ja hae töihin MaxBuildille, jossa ammattitaitoasi arvostetaan, eikä työpanoksesi jää palkitsematta.

Ota yhteyttä

Haluaisitko sinäkin työskennellä yrityksessä, joka on rohkeasti erilainen ja jossa halutaan tehdä asiat oikeasti paremmin? Yrityksessä, jossa aidosti välitetään, pyritään tekemään asiat kerralla kunnolla ja toimimaan alan suunnannäyttäjänä?

 

 

HISTORIA

 

Historia

MaxBuild Oy on suomalainen perheyritys, joka perustettiin vuonna 2008 palvelemaan korjaus- ja uudisrakentamisen asiakkaita. Vuonna 2014 käynnistettiin LVI-töiden tarjoaminen MaxBuild Talotekniikka Oy:n kautta. Samana vuonna käynnistettiin myös linjasaneeraustoiminta.
 
Vuonna 2018 emoyhtiöstä eriytettiin liiketoimintasiirroin uudisrakentamisen liiketoiminta uuteen MaxBuild Uudistuotanto Oy -nimiseen yhtiöön sekä korjausrakentamisen liiketoiminta uuteen MaxBuild Korjausrakentaminen Oy -nimiseen yhtiöön.
 
ARVOT

 

Arvomme

Kannattavuus
Teemme liiketoimintaa, jonka tulee olla taloudellisesti kannattavaa. Varmistamalla kannattavan liiketoiminnan varmistamme vakaan työpaikan työntekijöille ja lopputuotteen asiakkaille.
 
Ihminen ensin
Vain ihmisillä on merkitystä. Rakennusten merkititys on välineellinen ja näkyy siinä, mitä ne tuovat ihmisille: työpaikkoja, koteja, onnistumisen tunteita, onnellisuutta.  
 
Kehittyminen
MaxBuild on ollut olemassa yli kymmenen vuotta, koska olemme pyrkineet jatkuvasti kehittymään. Tämä on suunta myös tulevaisuudessa. Olemassa oleva ei ole koskaan riittävän hyvä.
 
Ammattiylpeys
Olemme ylpeitä siitä mitä teemme ja haluamme, että jokainen työntekijä on myös ylpeä siitä mitä MaxBuildilla tekee.
 
 
rekry kuva2

 

Miksi MaxBuild?

MaxBuildissä on mahtava tekemisen meininki. Meillä on keskusteleva ja avoin ilmapiiri, jossa jokainen työntekijä voi vaikuttaa oman työnsä sisältöön ja sitä kautta koko yrityksen toimintaan. Meillä arvostetaan kaikkia työntekijöitä. Ja meillä viihdytään.
 
Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen ja mielekkään työn huipputiimistä, kilpailukykyisellä palkalla ja hyvillä etenemismahdollisuuksilla. MaxBuildissa voit olla varma, että saat työpanoksesi näkyville, sekä rakentavaa palautetta työstäsi. Sinua kuunnellaan, arvostetaan ja mielipiteesi huomioidaan.
 
Meillä tähdätään töiden etukäteissuunnitteluun ja tehtyjen suunnitelmien toteuttamiseen. Työpäivät MaxBuildilla eivät mene tulipaloja sammuttaessa vaan ennakoimalla ja toimien sovituista asioista kiinni pitäen. Tätä kautta tarjoamme myös varmuutta ja pienempää stressiä kuin mihin moni on tottunut.

 

Avoimet työpaikat

Katso avoimet työpaikat

MaxBuild Korjausrakentaminen Oy

Työvaihemestari

Haemme nyt kasvavaan korjausrakentamisen tiimiimme pääkaupunkiseudulla

Työvaihemestaria

 

Työvaihemestarina johdat oman työmaasi toimintaa huolehtien työturvallisuudesta ja aliurakoiden ohjaamisesta vastaavan työnjohtajan alaisuudessa. Järjestelmällisellä ja suunnitelmallisella työskentelyotteellasi varmistat vastuualueesi tuloksellisen ja aikataulun mukaisen toteutuksen sekä laadukkaan työjäljen.

Olet ennakkoluuloton ammattilainen, joka haluaa kehittää ja tehostaa perinteisiä toimintatapoja ja työmenetelmiä. Sinulla on tapana suunnitella asioita ennakkoon, sekä osaat organisoida ja neuvotella tavoitteiden saavuttamiseksi.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusmestari tai insinööri)
 • aikaisempaa työkokemusta työvaihemestarin tehtävästä
 • kokemus linjasaneerauskohteista katsotaan eduksi
 • organisointikykyä
 • hyvää paineensietokykyä
 • vastuullista ja ahkeraa työotetta
 • hyviä vuorovaikutustaitoja
 • hyvä kielitaito on eduksi

 

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Tuomo Kario 044-9954158

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 18.10.2019 mennessä osoitteeseen: tuomo.kario@maxbuild.fi

Paikka täytetään heti kun sopiva hakija löytyy.

Lue Lisää

Vastaava työnjohtaja

Haemme nyt kasvavaan korjausrakentamisen tiimiimme pääkaupunkiseudulla

Vastaavaa työnjohtajaa

 

Vastaavana työnjohtajana vastaat koko kohteen toteutuksesta suunnitelmien ja rakennusluvan mukaisesti. Johdat kohdetta ennalta sovitun mukaisesti noudattaen yrityksemme laatujärjestelmää. Pääset omalta osaltasi vaikuttamaan kohteiden valmisteluun ja suunnitteluun.

Vastaat, että kohde etenee aikataulullisesti, laadullisesti ja taloudellisesti sovitun mukaisesti. Raportoit työmaan etenemisestä työpäällikölle. Lisäksi tehtäviisi kuuluu yhteydenpito tilaajan kanssa sekä esimiehenä toimiminen muulle työmaahenkilöstölle.

Järjestelmällisellä ja suunnitelmallisella työskentelyotteellasi varmistat työmaasi tuloksellisen ja aikataulun mukaisen toteutuksen sekä laadukkaan työjäljen.

Olet ennakkoluuloton ammattilainen, joka haluaa kehittää ja tehostaa perinteisiä toimintatapoja ja työmenetelmiä. Sinulla on tapana suunnitella asioita ennakkoon, sekä osaat organisoida ja neuvotella tavoitteiden saavuttamiseksi.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusmestari tai insinööri)
 • aikaisempaa työkokemusta vastaavan työnjohtajan tehtävästä
 • kokemus linjasaneerauskohteista katsotaan eduksi
 • organisointikykyä
 • hyvää paineensietokykyä
 • vastuullista ja ahkeraa työotetta
 • hyviä vuorovaikutustaitoja
 • hyvä kielitaito on eduksi

 

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Tuomo Kario 044-9954158

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 8.11.2019 mennessä osoitteeseen: tuomo.kario@maxbuild.fi

Lue Lisää

MaxBuild Uudistuotanto Oy

Työmaapäällikkö / vastaava työnjohtaja

Etsimme kasvavaan tiimiimme MaxBuild Uudistuotanto Oy:lle: Työmaapäällikköä / vastaavaa työnjohtajaa

Työmaapäällikkönä johdat rakennushanketta vastaavan työnjohtajan roolissa. Toimit esimiehenä työmaatoimihenkilöstölle sekä vastaat, että hanke toteutetaan tuotannon osalta sovitun laatujärjestelmän mukaisesti. Suunnitelmallinen, ennakoiva toimintatapa on tehtävässä menestymisen edellytys.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

soveltuvaa rakennusalan koulutusta
 • Teknistaloudellista ajattelutapaa
 • Järjestelmällistä toimintatapaa
 • Sitoutumista toimintajärjestelmään
 • Kokemusta asuntorakentamisesta
 • Vastuullista ja ahkeraa työotetta
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja

 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 18.10.2019 mennessä osoitteeseen: rekry@maxbuild.fi

⇒ Lue lisää

Kesätyö - ja harjoittelupaikat

Tule kasvamaan ammattilaiseksi kannustavassa työympäristössä

Haku käynnissä

Tule oppimaan ja kehittymään

Haemme nyt työmaille, sekä toimistolle alan opiskelijoiden lisäksi useita muiden alojen opiskelijoita aina taloushallinnon osaajista, tietotekniikan taitajiin ja markkinoinnin mestareihin.

MaxBuildin harjoittelijana saat oppia ja tärkeää kokemusta työurallesi. Haluamme tarjota sinulle mahdollisimman monipuolisen ja aidon kuvan työstä. Lisäksi meillä pääset käyttämään jo opittua tietoasi ja kehittymään entisestään kokeneiden ammattilaisten opastuksella. 

Meillä jokainen ottaa itse kahvinsa ja kopioi paperinsa, joten täällä pääset näyttämään kyntesi oikeiden töiden parissa. Meillä toimitaan toisia kunnioittaen ja tavoitellaan yhdessä kestävää kehitystä ja kasvua.

MaxBuild on pienen kokonsa ansiosta paras ponnahduslauta tulevaisuuteen, sillä meillä näet koko prosessiketjun, jossa jokaisella on oma merkittävä rooli. Tarjoamme paremmat mahdollisuudet edetä uralla, sillä kenenkään työpanos ei jää tämän kokoisessa yrityksessä huomaamatta. Lisäksi kannustamme työn ohella oppimiseen sekä jatkokoulutukseen.

Meillä puhalletaan yhteen hiileen ja viihdytään yhdessä myös työajan ulkopuolella. Jokainen hoitaa oman ruutunsa, mutta auttaa kaveria tarvittaessa.

MaxBuildissa tehdään asiat toisin ja meillä saa olla erilainen. MaxBuild pyrkii olemaan ajan hermolla, mikä näkyy uusimmissa ohjelmissa ja käyttämässämme teknologiassa. Emme pelkää uudistua, vaan otamme mielellämme vastaan uusia, innovatiivisia ideoita. Kaikilla meillä on sama päämäärä - olla mukana luomassa vaikuttavampaa rakentamista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: rekry@maxbuild.fi.

Laita otsikoksi "työharjoittelija"

Vastuullinen kesäduuni

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka tavoitteena on tarjota 14–29-vuotiaille nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja. Kampanjaan osallistumisella MaxBuild takaa työntekijöilleen innostavan kesätyökokemuksen, joka alkaa aina hyvästä työhön perehdyttämisestä.

”Kesätyöt ovat tärkeä välietappi nuoren matkalla aikuisuuteen ja on tärkeää, että nuorille saadaan tarjottua hyviä kesätyökokemuksia, jotta meillä on tulevaisuudessa motivoituneita työntekijöitä”

kesäduunilogo

 

 

 

 

 

Klikkaa kuvasta Vastuullinen kesäduuni - virallisille sivuille!

 
maxbuild-logo_horizontal-nega-bw 
 
Mikäli olet oman alasi asiantuntija ja vahva joukkuepelaaja, lähetä hakemus osoitteeseen
   REKRY@MAXBUILD.FI
AAA-logo-2019-FI
AAA-logo-2018-FI
AAA-logo-2017-FI
lvi tekn
Kasvajat_Merkki_2017_50mm_rgb_FI_nettiin-1-1
kasvu-yritys-2016-1
menestyja-yritys-2016-1
RALA
rt_tunnus_fi_rgb_c