VAIKUTA - JA VAIKUTU LOPPUTULOKSESTA

Olemme kaikki erilaisia ja meillä on kaikilla omat kriteerit mitä haemme sisustukselta. Onko se sitten värien loistoa vai pastillisävyjen harmoniaa, sen päätät sinä. Materiaalivalintojen tekeminen kannattaakin aloittaa kartoittamalla omat tarpeet ja valita käytännöllisiä ratkaisuja viihtyvyyttä unohtamatta. Tukenasi ovat sisustusvalintojen ja muutostöiden ammattilaisemme, asuntomuutos-vastaavat, jotka mielellään auttavat sinua valinnoissasi.

Toteuta omat unelmasi

Uuden kotisi suunnittelussa on tärkeintä päästää ideat ja unelmat lentoon - nyt on tilaisuutesi vaikuttaa valinnoillasi! Luo kotiisi sellainen arki, jota sinä haluat elää, sillä meillä voit oikeasti tehdä kodistasi juuri sinun makusi ja elämäntyylisi mukaisen. Me MaxBuildillä kannustamme sinua persoonalliseen materiaalisuunnitteluun, rohkaisemme sinua tuomaan esiin omaa tyyliä, jossa itse viihdyt. Omannäköinen koti tuo turvallisuuden tunnetta ja ennen kaikkea viihtyvyyttä. Parhaimmillaan valinnat helpottavat arjen kiireissä, eikä niiden tarvitse silti olla tylsiä.

MB- sisustusmallisto

Inspiraatiosi lähteeksi ja valintojasi helpottamaan, olemme koonneet kattavan sisustusmalliston, joka sisältää kolme trendikästä tyyli/väri/materiaalisuuntaa. Kotiisi räätälöidystä mallistosta löydät paljon laadukkaita tuotteita, jotka sisältyvät uuden kotisi hintaan. Mukana myös laaja valikoima muutostyönä toteutettavaa extraa, joilla saat luotua kotiisi omaa persoonallisuuttasi ja tyyliäsi. Päästä tyylisi valloilleen ja anna oman makusi kukoistaa!

Useita tyylisuuntia

Nämä mallistomme kolme tyylisuuntaa toistuvat kaikissa uudiskohteissamme, mutta sisällöltään ne voivat vaihdella, sillä sisustussuunnittelijamme räätälöivät tuotteet jokaiseen kohteeseen yksilöllisesti - huomioiden kunkin kohteen tyylin ja hengen. Tyylisuunnat sisältävät lattiat- ja pintamateriaalit, laatat, työtasot ja kaapistojen ovet sekä vetimiä, muita yksityiskohtia unohtamatta. Kaikissa tuotteissa on panostettu paitsi materiaalien laatuun myös toiminnallisuuteen.

Erityistoiveet

Laadimme asuntokohtaisista erityistoiveista aina erillisen tarjouksen. Mikäli toivomissasi muutoksissa tarvitaan erikoissuunnittelua, laaditaan ennen suunnittelun aloittamista siitä sitova sopimus. Asuntokohtaiset erityistoiveet toteutetaan aina työmaan aikataulun, materiaalien tilaus- ja toimitusaikojen mukaisesti.