Käyttämällä MaxBuild Oy:n ja sen konserniyhtiöiden (myöhemmin MaxBuild) kotisivuja sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja ja hyväksyt käyttöehdot kokonaisuudessaan.

MaxBuild pidättää itsellään oikeuden muuttaa kotisivujaan, niiden sisältöjä sekä kotisivujen käyttöehtoja ilman ennakkoilmoitusta.

 

Kotisivujen käyttäminen tietoturvallisesti

Käyttäjä sitoutuu käyttämään verkkosivuja siten, ettei käyttö aiheuta vaaraa MaxBuildin tietoturvalle tai loukkaa tekijänoikeuksia tai muita immateriaalioikeuksia.

 

Henkilötietojen käsittely

MaxBuildille henkilötietojen suojaaminen on tärkeä arvo, joka otetaan huomioon yrityksen eri toiminnoissa. MaxBuild kerää ja käsittelee henkilötietoja henkilötietolainsäädännön mukaisesti. Henkilötietoja kerätään useimmissa tapauksissa rekisteröidyiltä itseltään. Kerättyjä tietoja tallennetaan Maxbuildin henkilörekistereihin, joiden tarkemmat käyttötarkoitukset näet rekistereiden tietosuojaselosteista. Rekisteröity voi tarkastaa omat tietonsa esittämällä sitä koskevan pyynnön MaxBuildin päätoimistolla tai asiakaspalvelupisteessä Tapiolan IdeaLoungessa. Tarkemmat ohjeet löydät tietosuojaselosteista.

 

Evästeiden käyttö

Kotisivumme käyttävät evästeitä. Eväste (cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa käyttäjän laitteelle. Käytämme sivustollamme evästeitä käyttäjäkokemuksen ja kotisivujen parantamiseksi, selvittääksemme, mitkä kotisivujen sisällöt ovat käyttäjille mielenkiintoisimpia, ja mainosten näyttämiseen sekä kohdentamiseen. Käytetyt evästeet ovat HubSpot-eväste (kerää tietoa vierailuista sivustoillamme) ja Facebook-eväste (seurantakoodi, joka kerää tietoa käyttäjän käyttäytymisestä kotisivuillamme, jonka avulla voimme kohdentaa sinulle mainontaa Facebookissa). Käyttämällä kotisivujamme hyväksyt evästeiden käytön. Kaikki kerätty tieto on nimetöntä, eikä verkossa suoritettuja toimintoja voida sen avulla liittää tiettyyn henkilöön. Yhdistämällä kuitenkin mahdollisten lomakkeiden kautta antamaasi tietoa voimme myös luoda sinusta profiilin, jonka avulla voimme esittää entistä paremmin sinulle räätälöityä sisältöä ja mainontaa eri medioissa sekä kehittää käyttäjäkokemusta.

Internet-selaimet hyväksyvät usein evästeet automaattisesti. Selaimen asetuksia voi muokata ja siten poistaa evästeet käytöstä.

Esimerkiksi näin voit poistaa evästeiden käytön muutamalta yleiseltä internetselaimelta:

  • Internet Explorer: Tools > Internet Options > Privacy > valitse "Block all cookies"
  • Firefox: Tools > Options > Privacy & Security > History > muokkaa asetuksia
  • Chrome: Settings > More > Advanced > kohdassa "Privacy and security" valitse Content settings > Cookies > muokkaa asetuksia

Mikäli kiellät evästeiden käytön, kaikki verkkosivustot eivät välttämättä toimi kunnolla.