As Oy Simonkallio

Vesijohtojen uusiminen Vantaalla sijaitsevassa taloyhtiössä, jossa 90 asuntoa. Kohde toteutettiin 11/2014-12/2015 välisenä aikana. Kylpyhuoneremontteja toteutettiin osakasmuutostyönä asukkaille. Kohde valmistui aikataulussa ja tilaaja sekä asukkaat olivat erittäin tyytyväisiä.

 

Asunto Oy Raate

Linjasaneeraus, jossa uusittiin koko taloyhtiön talotekniikka sekä 144 asunnon kylpyhuoneet. Kohte toteutettiin 9/2015-3/2017 välisenä aikana. Kohde sijaitsee Simonkalliossa Vantaalla. Kohteessa uusittiin lisäksi myös paljon taloyhtiön yleisiä tiloja, kuten porrashuoneiden pinnat, troax-varastokopit ja neljä saunaosastoa sekä piha-alueiden putkituksien uusittiin. Kaikki asunnot ja kohde luovutettiin aikataulussa ja tilaaja ja asukkaat olivat tyytyväisiä toteutukseen.

 

As Oy Kivihaantie

Linjasaneeraus, jossa uusittiin taloyhtiön kaikkien 39 asunnon kylpyhuoneet sekä kohteen vesijohtoliitokset uusittiin. Kohde sijaitsee Kivihaassa Helsingissä ja se toteutettiin 1/2017-10/2017 välisenä aikana ja luovutettiin aikataulussa. Toteutuksen aikana uusittiin lisätyönä myös ilmanvaihtokanavat niiden huonon kunnon selvitessä toteutusvaiheessa. Asukkaat olivat tyytyväisiä toteutukseen.

 

Asunto Oy Satopaasi, Satoriutta ja Satosärkkä

Kolmen taloyhtiön yhteishanke Espoon Kivenlahdessa. Kohteen toteutus elokuu 2017-lokakuu 2018. Kohteessa suoritettiin linjasaneeraus asunnoissa ja korjaustöitä yleisissä tiloissa. Linjasaneerauksen yhteydessä purettiin vanhat kylpyhuoneiden kasettielementtirakenteiset seinät ja rakennettiin uudet kylpyhuoneiden seinät metallirankaisina. Kohteissa asuntojen läpimeno aika oli 29 työpäivää, kaikki asuntolinjat luovutettiin asukkaiden käyttöön aikataulun mukaisesti.

“Kiitos erinomaisesta asiakaspalvelusta.”

Asukas

[fa icon="quote-right"]
"Haluamme vielä erityisesti mainita, että työntekijät joiden kanssa olemme olleet tekemisissä remontin aikana ovat olleet erittäin ystävällisiä, asiallisia ja avuliaita. ”

Asukas

[fa icon="quote-right"]
"Hyvää työtä! Erittäin tyytyväinen."

Asukas

[fa icon="quote-right"]
“Kiitos Asukasmuutosvastaavalle, kun jaksoit olla ystävällinen ja auttavainen! Kiitos päivittäisille työnjohtajille, kun olitte niin ystävällisiä ja tehokkaita keskeneräiseksi jääneiden hommien korjaamisessa! Kaiken kaikkiaan hyvää työtä!

Asukas

[fa icon="quote-right"]
“Positiivista on ollut työntekijöiden kohtelias käytös!”

Asukas

[fa icon="quote-right"]
“Työntekijät/asentajat olivat ammattitaitoisia, avuliaita ja kaikinpuolin miellyttäviä.”

Asukas

[fa icon="quote-right"]