<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=216656025545213&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Innostava putkiremontti?

Oletko sinäkin ollut siinä uskossa, että putkiremontti olisi välttämätön paha vanhoissa asuintaloissa? Vai voisiko se olla sittenkin tilaisuutesi toteuttaa haaveilemasi kylpyhuoneremontti? Asioilla on aina kaksi puolta ja sinulla on mahdollisuus valita puolesi, sen perusteella kumpaa lähdet ruokkimaan. Mikäli haluat nähdä putkiremontin mahdollisuutena, valitse MaxBuild Korjausrakentaminen toteuttamaan se ja koe miellyttävä putkiremontti kanssamme.

Linjasaneeraukset

MaxBuild Korjausrakentamisen asiakkaana saat laadukkaat linjasaneeraukset ja monipuoliset korjausrakentamispalvelut eri kokoisiin taloyhtiöihin. Loppuun asti hiottu prosessiketju, sekä hyvin suunniteltu toteutus mahdollistavat helpon ja mutkattoman yhteistyön kanssamme. Siksi asiakkaanamme voit olla varma, että sovitut asiat pitävät ja lopputulos on viimeistelty ja toimiva.

Säilytä kiinteistösi arvo

MaxBuild korjaa eri aikakausien kiinteistöt asiakaslähtöisesti ja nykyajan vaatimuksia vastaaviksi, sekä kasvattaa näin asunnon arvoa omistajille ja käyttäjille. Korjausrakentamisella varmistat kiinteistösi arvon säilymisen ja pidennät sen elinkaarta seuraaville sukupolville.

Päivitetään sinunkin kotisi energiatehokkaaksi, nykyaikaiseksi ja viihtyisäksi!

Remontoi kotisi toimivaksi

Koska koti on ihmisen tärkein paikka ja asutun kodin linjasaneeraukset sekä muut kodin suuret remontit ovat usein asukkaille elämään vaikuttavia asioita, panostamme erityisen paljon työn järjestelmälliseen suunnitteluun sekä asiakaslähtöiseen toimintaan, jotka yhdessä mahdollistavat nopean toteutuksen ja tyytyväiset asiakkaat.

Tiedät missä mennään

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme pitää sinut ajan tasalla projektin etenemisestä ja huolehtii, että remontista koituu sinulle mahdollisimman vähän vaivaa.

Putkiremontti eli linjasaneeraus

Putkiremontti eli linjasaneeraus tarkoittaa rakennuksen vesi- ja viemärijohtojen kunnostusta tai uusimista. Perinteinen putkiremontti tarkoittaa, että koko kiinteistössä uusitaan käyttövesi- ja viemäriputkien lisäksi märkätilojen vesieristykset, laatoitukset ja vesikalusteet, usein myös lämmityspuolelta patteriventtiilit ja putkistojen eristykset. Tämän lisäksi korjataan kiinteistön rakenteita tarpeen mukaan.

Korjausrakentaminen eli saneeraus

Korjausrakentaminen eli saneeraus tarkoittaa olemassa olevan rakennuksen tai muun rakennelman laajaa yhdellä kertaa tapahtuvaa korjaamista tai muuttamista. Korjausrakentamisessa on kyse kiinteistön ja/tai asunnon saneeraamisesta niin, että sen kunto kohenee sisä- ja/tai ulkopintojen osalta sekä rakenteista, riippuen korjausten laajuudesta. Korjausrakentamisessa puretaan vanhaa ja rakennetaan uutta.