<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=216656025545213&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">Vaikuttavaa korjausrakentamista

 

Korjausrakentamisella varmistat kiinteistösi arvon säilymisen ja pidennät sen elinkaarta seuraaville sukupolville.

Ota yhteyttä

Korjaamme eri aikakausien kiinteistöt asiakaslähtöisesti

MaxBuild Korjausrakentaminen Oy saneeraa eri aikakausien asuinkiinteistöjä asiakaslähtöisesti.

Tarjoamme erilaiset linjasaneerauksien toteutuskokonaisuudet ja korjausrakentamisen palvelut, kuten KVR-urakoinnit eri kokoisiin taloyhtiöihin. Kokonaisvastuurakentamisen (KVR-urakka) sopimusmallissa MaxBuild Korjausrakentaminen Oy ottaa kokonaisvastuun remontin kaikista vaiheista avaimet käteen-periaatteella. Tämä on yksi urakkamuoto, joka tuottaa kustannustehokkaan lopputuloksen ja pitävän budjetin.

 

 
 

PUTKIREMONTISSA UUSITAAN ASUNNON JA KIINTEISTÖN TALOTEKNIIKKAA

Putkiremontin eli linjasaneerauksen voi toteuttaa kiinteistön tarpeen ja tilaajan toiveiden mukaan. Urakoitsijana voimme olla mukana suunnittelemassa toteutustanne tai toteuttaa suunnitelmienne mukaisen toteutuksen aikatauluviisaasti.
 
Putkiremontin laajuuden mukaan remontti voi keskittyä vain kiinteistön talotekniikan, eli käyttövesi- ja viemärijohtojen, ilmanvaihdon sekä lämmitysverkoston kunnostukseen tai uusintaan. Usein putkiremonttiin suunnitellaan märkätilojen remontti kokonaisuutena, jolloin uusitaan kaikki vesikalusteet, märkätilojen sähköt ja -laatoitukset.
 
 

PUTKIREMONTTI ON MAHDOLLISUUTESI TOTEUTTAA HAAVEIDESI KYLPYHUONE

Putkiremontin yhteydessä on mahdollisuus luoda kotiin lisää toimivuutta osakasmuutostöillä. MaxBuild Korjausrakentaminen Oy huomioi tarpeesi ja mahdollistaa muutostyösi putkiremontin perustoteutuksen yhteydessä kiinteistön erityispiirteet huomioiden.
 
Putkiremontin toteutus pidentää kiinteistön elinkaarta. Silloin, kun remontin toteutus on ajankohtainen, kannattaa siitä ottaa kaikki irti! Asiakkaanamme osakasmuutostöissä ja materiaalivalinnoissa on mahdollista hyödyntää 3D-mallinnettua pohjaa asunnostanne.
 
 
 

ASIAKASVIESTINTÄ

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme pitää asunnostasi huolta projektin edetessä ja huolehtii, että olet ajan tasalla remontin toteutuksen etenemisestä. Toteutamme korjausrakentamisen projektin yhdessä rakentaen. Remontin toteutus vaikuttaa asumiseen ja arkeen, joten meidän tehtävämme on huomioida, että remontti toteutuu asunnossanne mahdollisimman sujuvasti yhteistyössä taloyhtiönne ja isännöitsijänne kanssa.
 
 
 

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä