<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=216656025545213&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

 

Korjaamme eri aikakausien kiinteistöt asiakaslähtöisesti

 
Korjausrakentamisella varmistat kiinteistösi arvon säilymisen ja pidennät sen elinkaarta seuraaville sukupolville.
 
 
Ota yhteyttä
 

Vaikuttavaa Korjausrakentamista

 
MaxBuild Korjausrakentaminen Oy saneeraa eri aikakausien asuinkiinteistöjä asiakaslähtöisesti. Korjausrakentamisella varmistetaan kiinteistöjen arvon säilyminen ja elinkaaren pidentyminen.
 

Tarjoamme erilaiset linjasaneerauksien toteutuskokonaisuudet ja korjausrakentamisen palvelut, kuten KVR-urakoinnit eri kokoisiin taloyhtiöihin. Kokonaisvastuurakentamisen (KVR-urakka) sopimusmallissa MaxBuild Korjausrakentaminen Oy ottaa kokonaisvastuun remontin kaikista vaiheista avaimet käteen-periaatteella. Tämä on yksi urakkamuoto, joka tuottaa kustannustehokkaan lopputuloksen ja pitävän budjetin.

 

Putkiremontissa uusitaan asunnon ja kiinteistön talotekniikkaa

 
Putkiremontin eli linjasaneerauksen voi toteuttaa kiinteistön tarpeen ja tilaajan toiveiden mukaan. Urakoitsijana voimme olla mukana suunnittelemassa toteutustanne tai toteuttaa suunnitelmienne mukaisen toteutuksen aikatauluviisaasti.
Putkiremontin laajuuden mukaan remontti voi keskittyä vain kiinteistön talotekniikan, eli käyttövesi- ja viemärijohtojen, ilmanvaihdon sekä lämmitysverkoston kunnostukseen tai uusintaan. Usein putkiremonttiin suunnitellaan märkätilojen remontti kokonaisuutena, jolloin uusitaan kaikki vesikalusteet, märkätilojen sähköt ja -laatoitukset.
 

Putkiremontti on mahdollisuutesi toteuttaa haaveidesi kylpyhuone

 
Putkiremontin yhteydessä on mahdollisuus luoda kotiin lisää toimivuutta osakasmuutostöillä. MaxBuild Korjausrakentaminen Oy huomioi tarpeesi ja mahdollistaa muutostyösi putkiremontin perustoteutuksen yhteydessä kiinteistön erityispiirteet huomioiden. Putkiremontin toteutus pidentää kiinteistön elinkaarta, joten silloin, kun remontin toteutus on ajankohtainen, kannattaa siitä ottaa kaikki irti! Asiakkaanamme osakasmuutostöissä ja materiaalivalinnoissa on mahdollista hyödyntää 3D-mallinnettua pohjaa asunnostanne.
 
 
Tutustu asuntosi muutostyömahdollisuuksiin
 

Asiakasviestintä

 
Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme pitää asunnostasi huolta projektin edetessä ja huolehtii, että olet ajan tasalla remontin toteutuksen etenemisestä. Toteutamme korjausrakentamisen projektin yhdessä rakentaen. Remontin toteutus vaikuttaa asumiseen ja arkeen, joten meidän tehtävämme on huomioida, että remontti toteutuu asunnossanne mahdollisimman sujuvasti yhteistyössä taloyhtiönne ja isännöitsijänne kanssa.
 
 

Työn alla olevat kohteet

 

Asunto Oy Pajupilli

 
As Oy Pajupilli sijaitsee Vantaalla. Kohteessa linjasaneerataan 132 asuntoa. Kohteen työt aloitettiin syyskuussa 2017 ja suunniteltu valmistuminen keväällä 2019. Kohteen työt etenevät aikataulussa.
 

Asunto Oy Viherkalliontie 7

 
As Oy Viherkalliontie 7 sijaitsee Espoossa, Viherlaakson alueella. Kohteessa linjasaneerataan 129 asuntoa sekä toteutetaan yleistilojen korjaustöitä. Kohteen työt aloitettiin lokakuussa 2018 ja työt etenevät suunnitellussa aikataulussa. Kohteen suunniteltu valmistuminen 12/2019.

 

Tutustu referenssikohteisiimme