Tule kasvamaan ammattilaiseksi kannustavassa työympäristössä

 

MaxBuildin harjoittelijana saat oppia ja tärkeää kokemusta työurallesi. Haluamme tarjota sinulle mahdollisimman monipuolisen ja aidon kuvan työstä. Lisäksi meillä pääset käyttämään jo opittua tietoasi ja kehittymään entisestään kokeneiden ammattilaisten opastuksella. MaxBuildissa jokainen ottaa itse kahvinsa ja kopioi paperinsa, joten täällä pääset näyttämään kyntesi oikeiden töiden parissa. Meillä toimitaan toisia kunnioittaen ja tavoitellaan yhdessä kestävää kehitystä ja kasvua.

Haku käynnissä

Haemme nyt työmaille, sekä toimistolle alan opiskelijoiden lisäksi useita muiden alojen opiskelijoita aina taloushallinnon osaajista, tietotekniikan taitajiin ja markkinoinnin mestareihin. Tule oppimaan ja kehittymään kannustavaan työympäristöön, sekä luomaan verkostoja organisaatiomme sisällä.

 

Ponnahduslauta tulevaisuuteen

MaxBuild onkin pienen kokonsa ansiosta paras ponnahduslauta tulevaisuuteen, sillä meillä näet koko prosessiketjun, jossa jokaisella on oma merkittävä rooli. Tarjoamme paremmat mahdollisuudet edetä uralla, sillä kenenkään työpanos ei jää tämän kokoisessa yrityksessä huomaamatta. Lisäksi kannustamme työn ohella oppimiseen sekä jatkokoulutukseen.

Puhalletaan yhteen hiileen

Meillä puhalletaan yhteen hiileen ja viihdytään yhdessä myös työajan ulkopuolella. Jokainen hoitaa oman ruutunsa, mutta auttaa kaveria tarvittaessa. Päivät menevät nopeasti, kun työt ovat mieleisiä ja monipuolisia. Kenenkään ei tarvitse pyöritellä peukaloitaan, muuten kuin toimiston Xboxin äärellä

Ajan hermolla

MaxBuildissa tehdään asiat toisin ja meillä saa olla erilainen. MaxBuild pyrkii olemaan ajan hermolla, mikä näkyy uusimmissa ohjelmissa ja käyttämässämme teknologiassa. Emme pelkää uudistua, vaan otamme mielellämme vastaan uusia, innovatiivisia ideoita, tulivat ne sitten työntekijöiltä, harjoittelijoilta tai yhteistyökumppaneiltamme. Kaikilla meillä on sama päämäärä - olla mukana luomassa vaikuttavampaa rakentamista.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: rekry@maxbuild.fi.

Laita otsikoksi "työharjoittelija".

 

MaxBuild mukana Vastuullinen Kesäduuni - kampanjassa

 

Vastuullinen kesäduuni -kampanjan tavoitteena on tarjota 14–29-vuotiaille nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja. Kampanjaan osallistumisella MaxBuild takaa työntekijöilleen innostavan kesätyökokemuksen, joka alkaa aina hyvästä työhön perehdyttämisestä.

”Kesätyöt ovat tärkeä välietappi nuoren matkalla aikuisuuteen ja on tärkeää, että nuorille saadaan tarjottua hyviä kesätyökokemuksia, jotta meillä on tulevaisuudessa motivoituneita työntekijöitä”


kesäduunilogo

Klikkaa kuvasta Vastuullinen kesäduuni - virallisille sivuille!