Uudiskohde on huoleton valinta 

Uudiskohteessa voit elää huolettomasti vuosikaudet ilman remonteista koituvia yllättäviä lisäkuluja. Asunnossa on kaikki uutta ja voit aloittaa elämäsi siellä tyhjältä pohjalta - sisustaen kotisi omien mieltymyksiesi ja tyylisi mukaan.

Turvallinen ostaa

Uusi koti on varma ja ja järkevä valinta myös siksi, että asuntojen suunnittelua, myyntiä ja rakentamista ohjaavat Asuntokauppalait ja määräykset, esimerkiksi 10-vuoden virhevastuun, mikä korvaa myös mahdolliset piilevät rakennusvirheet. Joten sinä voit vain nauttia huolettomasta asumisesta omassa kodissasi!

Asuntomyyntimme auttaa sinua mielellään ja vastaa kaikkiin kysymyksiisi. Tutustu materiaaleihin ja mieti rauhassa, mutta älä aikaile turhaan, sillä kaikki kohteemme ovat olleet hyvin haluttuja ja parhaat viedään päältä! 

Asuntolainaan tarvittavat vakuudet

Ensiasunnon ostaja tarvitsee vakuudet asuntolainalleen. Mikäli omat vakuutesi eivät riitä mieleisesi asunnon kauppahintaan, tarvitset lisävakuutta. Usein lisävakuuden antaja löytyy lähipiiristä ja näin asuntosijoittamisesta tulee teidän yhteinen projekti - mistä hyötyy myös lisävakuuden antaja. Mikäli vakuuden antaja on vanhempasi tai isovanhempasi, voivat he ajatella sijoitusta myös osana eläke-säästämistään tai hallittua perinnönjakoa.

ASP-laina

Voit myös saada valtiontakausta lainalle, joka on enintään 85 % asunto-osakkeen kustannuksista. Mikäli olet ASP-säästäjä, tarvitset ainoastaan 10 % pääoman tulevan kotisi hinnasta omana säästönä. Lopulle summalle voit saada ASP-lainan, jonka maksimimäärä riippuu paikkakunnasta. Pankeilta saat lisätietoa ASP-säästämisestä.

MaxBuild koti on ensiasunnon ostajan paras valinta

Meille on kunnia-asia rakentaa ensiasuntosi ja siksi teemme kaikkemme sen eteen, että koko matkasi ensiasuntoosi on vaikuttava ja hieno kokemus. MaxBuildin asumisen ammattilaiset pitävät sinut ajan tasalla kohteen etenemisestä koko matkan ajan sekä neuvovat ja tukevat sinua päätöksissäsi. Voit kysyä heiltä rohkeasti kaikkea mikä vain mieltäsi askarruttaa, sillä koko asiakaspalveluhenkilöstömme on sinua varten - eikä "tyhmiä" kysymyksiä olekaan.

Arvo säilyy

Huolella suunnitelluissa ja toteutetuissa kohteissamme arvo säilyy pitkälle tulevaisuuteen. Kartoitamme kaikki kohteemme tarkkaan ja rakennamme vain alueille, joissa asunnon arvonnousu on odotettavaa, jolloin on todennäköistä, että saat asunnostasi hyvän hinnan vielä vuosienkin päästä.

Oma tyyli sisustukseen

Kun ostat kodin jo varhaisessa vaiheessa, pääset vaikuttamaan tulevan kotisi tyyliin ja sisustuksen sävyihin. Sisustussuunnittelijamme ovat laatineet laadukkaista materiaaleista koostuvia hintaan sisältyviä sisustuspaketteja, joiden lisäksi tarjolla on myös useita lisähintaisia vaihtoehtoja, joilla voit luoda uuteen kotiisi vieläkin enemmän omaa persoonallista tyyliäsi. MaxBuildin rakentamat kodit on suunniteltu helposti muuntuviksi eri elämäntilanteisiin, joten kotisi mukautuu vemyös tulevaisuuden tarpeisiisi - esimerkiksi perheen perustamisen yhteydessä.

Vältyt varainsiirtoverolta, jos olet:

  • 18-39 -vuotias
  • ostat asunnon omaan käyttöösi
  • ostat tulevasta ensiasunnostasi vähintään 50 % omistusoikeuden
  • muutat siihen kuuden kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoittamisesta

Korkojen verovähennys

Uudiskohde toimii samalla hyvänä pesämunana ja lyhentämällä asuntolaina laitat kuin itsellesi rahaa pankkiin - ja kerrytät näin varallisuuttasi. Lisäksi voit vähentää verotuksessa asuntolainasta koituvat korot, mikä pienentää veroprosenttiasi, jolloin sinulle jää enemmän elämiseen.

 

image008.jpg