<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=216656025545213&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vierailulla Arensilla ja Haapsalun Uksetehtaan showroomissa, mitä jäi mieleen?

by Sari Stam

Uudistuotannon asukasmuutosvastaavat Erkki, Heidi ja Sari vierailivat marraskuun alussa yhteisyökumppani Arensin kalustetehtaalla Tartossa, mukana matkassa myös hankintapäällikkö Rami ja toimitusjohtaja Kristo. Reissulla tutustuttiin vielä Haapsalu Uksetehtaan showroomiin ja Arensin Tallinnan salonkiin. 

Arens 

Vaikutuksen Arensin tehtaalla teki mm. kalusteiden viimeistelyyn käytetyn käsityön määrä. Toki automatiikkaakin on runsaasti ja se on hyvin pitkälle vietyä. Kaiken kaikkiaan prosessit ovat vaikuttavia ja antoivat konkreettista tuntumaa siihen miten laadukkaita Arensin tuotteet ovat. 
Arensin tehtaan esittelytilassa nähtiin upeita uutuuksia. 
 
Matkaan tarttui myös tuoreita ideoita siihen minkälaisia keittiöitä Arensin tuotteilla on mahdollista toteuttaa. Samalla saatiin kosketusta myös Ruotsin ja Norjan mallistoihin. Kuoseina betoni ja puu ovat selkeästi skandien suosikkeja. Tasoissa on suosittua yhdistää kahta eri materiaalia, kuten puu ja kvartsi. 
 
Arens_uusi keittiö_betoni ja puu
 
 Upeita pieniäkin detaljia nähtiin, mm. tammisia leikkuulautoja jotka voi kivalla idealla säilyttää tason vieressä, ledien käyttöä ja erilaisia mekanismeja.
 
Arens_7112018_leikkuulauta
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Myös säilytyskalusteiden varustetasoa on mahdollista nostaa lisätuotteiden avulla. Mm. tammiset laatikot kom
erossa tai keittiön irtolaatikoina hivelevät silmää ja varmasti tulevat miellyttämään laatutietoista asiakaskuntaamme.
 

Haapsalun ovitehdas

Torstaiaamusta vierailtiin Tallinnassa Haapsalun Uksetehtaan Showroomissa tutustuen heidän ovimalleihinsa. Näytteillä oli mm. ulko- ja sisäovia, sekä nyt niin suosittuja liukuovia. Nykyaikaisella teknologialla valmistetut ovet, joissa on huomaamattomat piilosaranat ja magneettilukot sai sukat pyörimään jaloissa.
 Piilosaranoilla ovet ”uppoavat” seinään ja tekevät viimeistelystä kevyen sekä tyylikkään. Magneettilukoissa lukon kieli on silmää miellyttävästi piilossa oven ollessa auki. Ovet ovat hiljaisia sulkea ja avata.  
Sisustajan unelma on seinän sisässä liukuvat liukuovet, joissa myös kiskot on asennettu seinän sisään. Nämä tulevat varmasti olemaan monen suosikki, koska säästävät seinätilaa myös muulle kalustamiselle. 
Kaikenkaikkiaan matka oli antoisa ja antoi paljon eväitä asukasmuutoksiin sekä kalustesuunnitteluun.