<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=216656025545213&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Sisustaminen

Unelmat kodeiksi MaxBuildin kanssa

by Mari Herold

Millaista arkea sinä haluat elää, entä millaisia asioita sinä erityisesti arvostat asumisessa?

Miltä se voisi tuntua, jos kerrankin saisit asua niin kuin ansaiset ja tehdä omasta kodista paikan, jossa kaikki olisi juuri niin kuin sinusta parhaalle tuntuu?


Uusi koti tuntuu heti omalta. Arki sujuu ongelmitta, kun olet päässyt alusta asti vaikuttamaan kotisi toteutukseen. Tavaroillekin löytyy kaapeista helposti omat paikkansa ja ne pysyvät järjestyksessä, kun olet itse saanut räätälöidä kaapit vastaamaan sinun tarpeitasi. 
Mikäli sinun arkeasi helpottaa toimiva vaatehuolto, niin suunnitellaan yhdessä sellainen. Kotityötkin sujuu uudessa kodissasi mukavasti laulellen. Kaikissa Maxi kodeissa on varaus mm. pesutornille, siivouskomerolle ja silityslauta-mekanismille.


Sinulla on asiakkaanamme täysi mahdollisuus vaikuttaa ja luoda valintojesi avulla juuri sellainen arki, jollaista sinä haluat elää!

Koti, jossa arkikin tuntuu luxukselta

Panostaisitko sinä kylpyhuoneen tunnelmaan? Haluaisitko aloittaa jatkossa aamusi kenties spa-henkisessä kylpyhuoneessa, sadesuihkun alla mukavasti heräillen, vai oletko sinä kenties se innokas treenaaja, joka loihtii liukuoven takaa hetkessä kuntosalin tilaan kuin tilaan ja aloittaa aamun kuntoillen. Erilaisilla säilytysratkaisuilla saat luotua kotiisi runsaasti erilaisia toiminnallisia ratkaisuja.


Toivoisitko, ettei unohtamasi huonekalutoimitus tai lapsen unohtunut kotiavain vaatisi sinua enää pikahälytyksenä paikalle? Kenties olisi helpompaa, jos voisit avata ja sulkea kotiovesi kätevästi etänä puhelimellasi sähköisten lukkojen ansiosta.


Toivoisitko että voisit illalla peitellä pienokaisenne äänieristettyihin makuuhuoneisiin ja voisitte jatkaa iltaa vielä aikuisten kesken ilman turhaa hyssyttelyä. Jos saisit vaikuttaa, loihdittasiinko sinunkin kotiisi himmennettyjen valokytkimien avulla tunnelmaan sopiva valaistus kahdenkeskiselle illalliselle? Nukkumaan käydessäsi sammuttaisit kätevästi kattovalonkin yöpöytäsi yläpuolella olevasta katkasijasta, sen sijaan että kävisitte taas keskustelun, kumpi kömpii vielä peiton alta sammuttamaan valot sisäänkäynnin vieressä olevasta katkasijasta.

maxbuild_fresco_B73_1


Vai olisitko kenties panostanut toimiviin keittiöratkaisuihin, jossa tavarat löytyisivät helposti ja ruoka valmistaminenkin sujuisi kuin tanssi. Löytyisikö sinun keittiöstäsi höyryuuni, integroidut kylmälaitteet tai vaikka jääpalakone ja viinikaappi. Meillä voit tehdä keittiöstäsi juuri niin upean kokkaajan paratiisin kun haluat.


Tai olisitkohan se sinä, joka nipistäisi väliseinän siirrolla vähän työhuoneesta neliöitä kylpyhuoneeseen, jotta työpäivän päätteeksi voisit ottaa viinikaapistasi lempishamppanjaasi ja siemailla sitä suuressa vaahtokylvyssä, jollaisen luulit jo jääneen vaan haaveeksi.


Lisä-, ja muutostöiden tarkoituksenahan on, että sinä voit kerrankin luoda sinua ympäröivän maailman ja toteuttaa sen kaiken mistä olet asumisessa ja arjen sujuvuudessa vain haaveillut. Lisäämällä ripauksen luxusta arkeesi oman elämäntyylisi mukaan, saat tehtyä arjestasi juhlaa. Uusi koti on tilaisuutesi toteuttaa unelmasi asumisesta, joten sulje silmäsi ja mieti millaisen kodin sinä todella tarvitset? Sillä sinä kruunaat kotisi.

YOU MAY ALSO LIKE

elokuuta 29.2018

Tapiolan Vesiputoustalon purkutyöt jatkuvat

Tapiolan Vesiputoustalon purku etenee ja liikennejärjestelyjä on osin muutettava töiden ajaksi.

Vesiputoustalosta on nyt purettu melkein kokonaan kauppakeskus...

elokuuta 2.2018

Tapiolan Vesiputoustalon purkutyöt etenevät

Tapiolan Vesiputoustalon purkutyöt ovat jatkuneet koko kesän ajan. Purkutyöntekijät ovat uurastaneet helteisestä säästä huolimatta ja nyt elokuun alussa...