<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=216656025545213&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Sisustusvalinnat

by Petteri Kettunen

Vaikuta ja vaikutu lopputuloksesta 

Kaikilla meillä on omat unelmamme kodin suhteen. Elämme erilaisissa elämäntilanteissa, joilla on merkitystä elämisen ja kodin sisustamisen kannalta. Haetaan toimivuutta, helppoutta, kestävyyttä ja kauneutta. Kuka mitäkin. Kaikilla meillä on omat kriteerit mitä haemme kodin sisustukselta. Onko se sitten värien loistoa vai pastillisävyjen harmoniaa, sen päätät sinä. Materiaalivalintojen tekeminen kannattaakin aloittaa kartoittamalla ensin omat tarpeet ja valita sen mukaan toimivia, käytännöllisiä ja kestäviä ratkaisuja – viihtyvyyttä unohtamatta.
 
Materiaalivalintojen tekeminen kannattaakin aloittaa kartoittamalla ensin omat tarpeet
Me toteutamme unelmia
 
Uuden kotisi suunnittelussa on tärkeintä päästää ideat ja unelmat lentoon, sillä nyt on tilaisuutesi vaikuttaa valinnoillasi! Luo kotiisi sellainen arki, jollaista sinä haluaisit elää, sillä meillä voit tehdä kodistasi juuri sinun makusi ja elämäntyylisi mukaisen. Me MaxBuildillä kannustamme sinua persoonalliseen materiaalisuunnitteluun. Rohkaisemme sinua toteuttamaan omaa tyyliä, jossa itse viihdyt. Omannäköinen koti luo ennen kaikkea viihtyvyyttä mutta myöturvallisuuden tunnetta. Parhaimmillaan valintasi helpottavat sinua arjen kiireissä - olematta kuitenkaan tylsiä.
 
7337_työmaalla_laattamalli tarkastus
 
Sisustusmallisto
 
Inspiraatiosi lähteeksi ja valintojasi helpottamaan, olemme koonneet kattavan sisustusmalliston,
joka sisältää erilaisia trendikkäitä tyyli/väri/materiaalisuuntaa. Mallisto kattaa ison valikoiman laadukkaita tuotteita, mitkä sisältyvät uuden kotisi hintaan! Valittavanasi on myös laaja tuotepaletti muutostyönä toteutettavia lisävalintoja, joilla saat korostettua omaa persoonallisuuttasi ja tyyliäsi. Anna oman makusi kukoistaa ja päästä oma tyylisi valloilleen! 
 
 Monesti materiaalien valinta vaatiikin niiden hypistelyä ja tarkastelua muutenkin kuin kuvana paperilta. 
 
idea lounge 4
 
Erilaisia tyylisuuntia
 
Kaikissa uudiskohteissamme on valittavana useita erilaisia tyylisuuntia. Sisällöltään tyylisuunnat vaihtelevat, sillä sisustussuunnittelijamme ovat räätälöineet tuotteet jokaiseen kohteeseen erikseen - kunkin kohteen tyylin ja hengen huomioiden. Tyylisuunnat sisältävät lattia- ja pintamateriaalit, laatat, työtasot ja kaapistojen ovet sekä vetimiä ja muita yksityiskohtia. Kaikissa tuotteissa on panostettu paitsi materiaalien laatuun myös erityisesti toiminnallisuuteen. Myynnissä olevat kohteemme pääset näkemään alla olevasta painikkeesta klikkaamalla.
PORVOON FRESCO
 
Erityistoiveet
 
Asuntokohtaisista erityistoiveista laadimme aina erillisen tarjouksen. Mikäli toivomissasi muutoksissa tarvitaan erikoissuunnittelua, laadimme ennen suunnittelun aloittamista siihen liittyvän sitovan sopimuksen. Asuntokohtaiset erityistoiveet toteutetaan aina sekä työmaan aikataulun että materiaalien tilaus- ja toimitusaikojen mukaisesti.