Työvaihemestari

Etsimme työvaihemestaria korjausrakentamiseen

Työvaihemestarina johdat oman työmaasi toimintaa huolehtien työturvallisuudesta ja aliurakoiden ohjaamisesta vastaavan työnjohtajan alaisuudessa. Järjestelmällisellä ja suunnitelmallisella työskentelyotteellasi varmistat vastuualueesi tuloksellisen ja aikataulun mukaisen toteutuksen sekä laadukkaan työjäljen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusmestari tai insinööri)
  • aikaisempaa työkokemusta työvaihemestarin tehtävästä
  • vastuullista ja ahkeraa työotetta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • hyvä kielitaito on eduksi

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 13.1.2019 mennessä osoitteeseen: rekry@maxbuild.fi

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

 

MaxBuild Oy perustettiin vuonna 2008 palvelemaan korjaus- ja uudisrakentamisen asiakkaita. Myöhemmin vuonna 2012 emoyhtiön alle perustettiin MaxBuild Talotekniikka Oy. Vuonna 2018 emoyhtiön alle siirrettiin uudisrakentamisen liiketoiminta uuteen MaxBuild Uudistuotanto Oy -nimiseen yhtiöön sekä korjausrakentamisen liiketoiminta uuteen MaxBuild Korjausrakentaminen Oy -nimiseen yhtiöön. MaxBuild Oy:n tilauskanta vuosille 2018 - 2020 on 140 milj. euroa.

MaxBuildissä on mahtava tekemisen meininki. Meillä on keskusteleva ja avoin ilmapiiri, jossa jokainen työntekijä voi vaikuttaa oman työnsä sisältöön ja sitä kautta koko yrityksen toimintaan. Meillä arvostetaan kaikkia työntekijöitä. Ja meillä viihdytään.