Vastaava työnjohtaja

Etsimme vastaavaa työnjohtajaa korjausrakentamiseen

Vastaavana työnjohtajana vastaat oman alueesi turvallisesta toteuttamisesta ajallisten, laadullisten ja taloudellisten tavoitteiden mukaisesti. Johdat aluettasi toimintamallimme mukaisesti ja johtamisellasi varmistat, että työmaahenkilökuntasi ja yhteistyökumppanisi voivat toteuttaa työmaan työvaiheet suunnitelmallisesti ja tuloksellisesti. 

Olet ennakkoluuloton ammattilainen, joka haluaa kehittää ja tehostaa perinteisiä toimintatapoja ja työmenetelmiä. Sinulla on tapana suunnitella asioita ennakkoon, sekä osaat organisoida ja neuvotella tavoitteiden saavuttamiseksi. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusmestari tai-insinööri)
  • vähintään viiden vuoden kokemusta työmaatehtävistä
  • asuntorakentamisen kokemus lasketaan eduksi
  • organisointikykyä
  • vastuullista ja ahkeraa työotetta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 13.1.2019 mennessä osoitteeseen: rekry@maxbuild.fi 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

 

MaxBuild Oy perustettiin vuonna 2008 palvelemaan korjaus- ja uudisrakentamisen asiakkaita. Myöhemmin vuonna 2012 emoyhtiön alle perustettiin MaxBuild Talotekniikka Oy. Vuonna 2018 emoyhtiön alle siirrettiin uudisrakentamisen liiketoiminta uuteen MaxBuild Uudistuotanto Oy -nimiseen yhtiöön sekä korjausrakentamisen liiketoiminta uuteen MaxBuild Korjausrakentaminen Oy -nimiseen yhtiöön. MaxBuild Oy:n tilauskanta vuosille 2018 - 2020 on 140 milj. euroa.

MaxBuildissä on mahtava tekemisen meininki. Meillä on keskusteleva ja avoin ilmapiiri, jossa jokainen työntekijä voi vaikuttaa oman työnsä sisältöön ja sitä kautta koko yrityksen toimintaan. Meillä arvostetaan kaikkia työntekijöitä. Ja meillä viihdytään.