Työmaapäällikkö/ vastaava työnjohtaja Korjausrakentamiseen

Työmaapäällikkönä johdat linjasaneeraushanketta vastaavan työnjohtajan roolissa. Toimit esimiehenä työmaatoimihenkilöstölle. Vastaat että linjasaneeraushanke toteutetaan sovitun laatujärjestelmän mukaisesti, aikataulussa ja kustannukset halliten. Suunnitelmallinen, ennakoiva toimintatapa on tehtävässä menestymisen edellytys. Työn aikana huolehdit myös yhteydenpidosta taloyhtiön suuntaan ja osallistut kohteen kokouksiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi:

  • soveltuvaa rakennusalan koulutusta
  • teknistaloudellista ajattelutapaa 
  • järjestelmällistä toimintatapaa
  • sitoutumista toimintajärjestelmään 
  • kokemusta linjasaneeraushankkeista 
  • vastuullista ja ahkeraa työotetta 
  • hyviä vuorovaikutustaitoja

Kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-etujen lisäksi tarjoamme laadukkaan toimintaympäristön ja -järjestelmät, jotka mahdollistavat tehtävässä onnistumisen.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 12.4.2019 mennessä osoitteeseen: rekry@maxbuild.fi 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Tuomo Kario puh. 0449954158.

MaxBuild Oy perustettiin vuonna 2008 palvelemaan korjaus- ja uudisrakentamisen asiakkaita. Myöhemmin vuonna 2012 emoyhtiön alle perustettiin MaxBuild Talotekniikka Oy. Vuonna 2018 emoyhtiön alle siirrettiin uudisrakentamisen liiketoiminta uuteen MaxBuild Uudistuotanto Oy -nimiseen yhtiöön sekä korjausrakentamisen liiketoiminta uuteen MaxBuild Korjausrakentaminen Oy -nimiseen yhtiöön. MaxBuild Oy:n tilauskanta vuosille 2018 - 2020 on 140 milj. euroa.

MaxBuildissä on mahtava tekemisen meininki. Meillä on keskusteleva ja avoin ilmapiiri, jossa jokainen työntekijä voi vaikuttaa oman työnsä sisältöön ja sitä kautta koko yrityksen toimintaan. Meillä arvostetaan kaikkia työntekijöitä. Ja meillä viihdytään.