Työmaainsinööri

Etsimme työmaainsinööriä korjausrakentamiseen

Työmaainsinöörinä toimit yhdessä vastaavan työnjohtajan kanssa ja tuet työmaajohtoa tuottaen aineistoa päätöksenteon ja työnjohdon tueksi. Vahvalla kokemuksella ja ammatillisella osaamisella olet vaikuttamassa työmaan suunnitelmien mukaiseen valmistumiseen huolehtien kustannusten seurannasta, aikataulusuunnittelusta, suunnittelun ohjauksesta tai laadunhallinnasta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • soveltuvaa rakennusalan koulutusta (insinööri)
  • aikaisempi työkokemus työmaatehtävistä katsotaan eduksi, tarvittaessa koulutamme tehtävään (vastavalmistuneet / viimeisen vuoden opiskelijat)
  • vastuullista ja ahkeraa työotetta
  • hyviä tietoteknisiä taitoja
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • hyvä kielitaito on eduksi

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 13.1.2019 mennessä osoitteeseen: rekry@maxbuild.fi

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

 

MaxBuild Oy perustettiin vuonna 2008 palvelemaan korjaus- ja uudisrakentamisen asiakkaita. Myöhemmin vuonna 2012 emoyhtiön alle perustettiin MaxBuild Talotekniikka Oy. Vuonna 2018 emoyhtiön alle siirrettiin uudisrakentamisen liiketoiminta uuteen MaxBuild Uudistuotanto Oy -nimiseen yhtiöön sekä korjausrakentamisen liiketoiminta uuteen MaxBuild Korjausrakentaminen Oy -nimiseen yhtiöön. MaxBuild Oy:n tilauskanta vuosille 2018 - 2020 on 140 milj. euroa.

MaxBuildissä on mahtava tekemisen meininki. Meillä on keskusteleva ja avoin ilmapiiri, jossa jokainen työntekijä voi vaikuttaa oman työnsä sisältöön ja sitä kautta koko yrityksen toimintaan. Meillä arvostetaan kaikkia työntekijöitä. Ja meillä viihdytään.