Koteja suurella sydämellä 

Koti on ihmisen tärkein paikka, siksi haluammekin tehdä siitä ainutlaatuisen ja sinun tarpeitasi hyväilevän, jossa arki sujuu viimeistä yksityiskohtaa myöten. Meillä rakentamisen jokainen työvaihe suunnittelusta lähtien toteutetaan huolella sinun toiveesi huomioiden, sillä MaxBuild ei ainoastaan rakenna koteja vaan myös toteuttaa unelmia.

Kattava sisustusmallisto

MaxBuildin rakennus- tai saneerausprojektin asiakkaana voit suunnitella kotisi vastaamaan juuri sinun tarpeitasi, sillä muutostyömahdollisuudet ovat meillä lähes rajattomat. Olemme luoneet avuksesi valmiita sisustusvaihtoehtoja, joista voit helposti räätälöidä mieleisesi kaluste- ja pinta-materiaalikokonaisuudet. Halutessasi voit suunnitella ja valita kotiisi sopivat materiaalit yhdessä sisustussuunnittelijamme kanssa valmiiden vaihtoehtojemme ulkopuolelta.

Jatkuva yhteydenpito

Asiakkaanamme saat säännöllisesti kirjeen työn etenemisestä. Näin olet aina tilanteen tasalla, eikä yllätyksiä pääse syntymään. Käytössäsi on MaxBuildin oma asukasmuutosvastaava, jonka puoleen voit aina kääntyä, mikäli sinulla on mitä tahansa projektiin liittyvää sydämelläsi. Asiantuntevat asukasmuutoshenkilömme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi.

Arjen toimivuutta

Vaikka meillä on pitkä kokemus uusien kotien rakentamisesta, emme tee niitä yksin. Tarvitsemme asiantuntevien rakentajien lisäksi ennen kaikkea sinun apuasi. Haluamme kuulla ajatuksesi ja ymmärtää tarpeesi, ennen kuin käärimme hihat ja ryhdymme hommiin. Kaikkien uusien kotien suunnittelun lähtökohtana on tuleva asukas ja hänen tarpeet, sekä arjen toimivuus, mikä syntyy tarkkaan mietityistä yksityiskohdista, toimivista ratkaisuista ja erilaisten elämätyylien huomioimisesta.

Seuraamme ajan hengen ja trendien lisäksi ennen kaikkea asiakkaittemme asumistoiveita ja pyydämmekin alueen asukkailta usein neuvoa uuden kohteen suunnittelussa. Näin kotien pohjaratkaisut ja yksityiskohdat ovat loppuun asti mietittyjä ja materiaalit tarkoin valikoituja – esteettisyys, kestävyys, kunnossapito, turvallisuus ja ympäristö huomioon ottaen.