3D-mallinnus

MaxBuild on vienyt 3D-mallintamisen ensimmäisenä rakennusliikkeenä Suomessa myös kaikkiin korjauskohteisiinsa. Olemme saaneet mallintamisesta paljon kiitosta asiakkailtamme ja yhteistyökumppaneiltamme. Nykyään 3D-mallintaminen on jokapäiväinen toimintatapamme ja mallinnammekin lähes kaikki kohteemme 3D-ohjelman avulla. 3D-mallintamisen avulla pystymme viemään asiakkaan virtuaalisesti omaan kotiinsa - missä tahansa pelkkien 3D-lasien avulla - ja näyttämään miltä hänen kotinsa voisi näyttää erilaisilla valinnaisilla muutoksilla. Näin sinäkin saat realistisemman kuvan siitä, miten eri materiaalit sopisivat juuri sinun kotiisi. Näkemällä materiaalivalinnat elävästi omassa asunnossasi, voit helpommin päättää sinua eniten miellyttävistä valinnoista omaan kotiisi sopiviksi.

Sisustusratkaisut helposti

Asiakkaamme pääsevät sisustamaan omaa kotiaan ja tekemään materiaalivalintoja kirjautumalla sisustusmallisto-ohjelmaan henkilökohtaisilla asiakastunnuksilla. Nettipohjaisella ohjelmalla suunnittelu luonnistuu paikasta riippumatta, ihan mistä vain - vaikkapa kesämökin terassilta tai kotisohvalta.

Sisustusratkaisut havainnollisesti

Ohjelmasta löytyy kaikki sisustussuunnittelijoidemme huolella valitsemat pinta- ja lattiamateriaalit, laatat, työtasot ja kaapistojen ovet - aina pienempiä yksityiskohtia myöten. Sinun on helppo löytää uuteen kotiisi mieleinen kokonaisuus, sillä tarjolla on trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja moneen makuun - sekä urakkaan kuuluvista, että muutostyönä tarjoamistamme tuotteista. Mikäli haluat tuoda enemmän persoonallisuutta sisustukseesi, tarjoamme laajan valikoiman tuotteita valmiiden sisustustyylien ulkopuolelta.