OSAKASMUUTOSTYÖT OSANA LINJASANEERAUSTA

 

Asuntosi muutostyömahdollisuudet 3D-mallinnusta hyödyntäen

Muutostyöt linjasaneerauksen yhteydessä ovat asunnon omistajan kanssa erikseen sovittavia kylpyhuoneen ja saunatilojen laatutasoon tehtäviä parannuksia ja muutoksia urakkatoteutuksessa määritetyn toteutuksen töiden päälle. Muutostöitä voivat olla esimerkiksi keittiöremontti, lattian uusiminen tai seinien maalaus- ja tapetointityöt tai kylpyhuoneessa laatta- ja kalustemateriaalivalinnat.

 

Havainnollistaminen osana materiaalivalintaprosessia

Korjausrakentamisen projektikohteiden asunnot mallinnetaan taloyhtiön kanssa sovitun mukaisesti. 3D-mallintaminen tukee materiaalivalintaprosessia ja auttaa hahmottamaan materiaalien sävymaailmaa sekä kalusteiden alustavaa mitoitusta perinteisen mallikylpyhuone-toteutuksen lisäksi. 3D-mallinnus korjausrakentamisessa on aina suuntaa antavaa, sillä vanhat rakenteet paljastuvat vasta purkuvaiheen jälkeen, joka saattaa vaikuttaa mm. lopputuloksen mitoitukseen, joka kannattaa huomioida mallinnusta tarkasteltaessa.

 

Materiaalivalinnat helposti selaimella kotikoneella

3D-mallinnukset ovat nähtävillä asuntokohtaisesti materiaalivalintaohjelmassa, jonne osakas pääsee kirjautumaan henkilökohtaisilla tunnuksilla. Selainpohjaiseen materiaalivalintaohjelmaan tehdään asuntokohtaiset 3D-mallinnukset aina suunnitelmien mukaisista toteutuskuvista. Selainpohjainen ohjelma joustavoittaa materiaalien valintaa, kun valintojen tekeminen ei ole paikkasidonnaista.

3D-mallintamisen avulla pystymme viemään asiakkaan virtuaalisesti omaan kotiinsa VR-lasien avulla, näin asiakkaan on helppo hahmottaa eri materiaalivalintojen muutokset. Ohjelmasta löytyy valittavat materiaalivaihtoehdot sekä lisätyötarjouspyyntölomake kohdekohtaisesti urakan perustoteutus ja erityispiirteet huomioiden. 3D-mallinnukset MaxBuild Korjausrakentaminen Oy:lle toteuttaa GBuilder.

 

Lisätietoa GBuilderista