<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=216656025545213&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

MaxBuildin kodeissa asuu onnellisia asukkaita

Koti on ihmisen tärkein paikka, siksi haluamme tehdä siitä ainutlaatuisen ja sinun tarpeitasi hyväilevän paikan, jossa arki sujuu viimeistä yksityiskohtaa myöten. Meillä rakentamisen jokainen työvaihe toteutetaan huolella sinun toiveesi huomioiden, sillä MaxBuild ei ainoastaan rakenna koteja - vaan toteuttaa myös unelmia.

Sisustusvalinnat

MaxBuildin rakennusprojektin asiakkaana voit suunnitella kotisi vastaamaan juuri sinun tarpeitasi, sillä tarjoamme lähes rajattomat muutosmahdollisuudet. Olemme luoneet avuksesi valmiin sisustusmalliston, joista voit helposti räätälöidä mieleisesi kaluste- ja pintamateriaalikokonaisuudet. Voit myös suunnitella ja valita kotiisi sopivat materiaalit yhdessä sisustussuunnittelijamme kanssa myös valmiiden vaihtoehtojen ulkopuolelta.

Ammattilainen apuna

Asiakkaanamme saat säännöllisesti kirjeen rakennustöiden etenemisestä, joten olet aina tilanteen tasalla, eikä yllätyksiä pääse syntymään. Käytössäsi on MaxBuildin asukasmuutosvastaava, jonka puoleen voit aina kääntyä, mikäli sinulla on mitä tahansa projektiin liittyvää sydämelläsi. Asiantuntevat asukasmuutosvastaavamme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi.

Asukkaiden toiveet huomioiden

Vaikka meillä on pitkä kokemus uusista kodeista, emme tee niitä yksin. Tarvitsemme asiantuntevien rakentajien lisäksi ennen kaikkea sinun apuasi asiakkaanamme. Haluamme kuulla ajatuksesi ja ymmärtää tarpeesi ennen kuin käärimme hihat ja ryhdymme hommiin, sillä meillä suunnittelussa huomioidaan kohteen tulevat asukkaat. MaxiKotien suunnittelun lähtökohtana on arjen toimivuus, mikä syntyy tarkkaan mietityistä yksityiskohdista, toimivista ratkaisuista ja erilaisten elämätyylien huomioimisesta.

Seuraamme ajan hengen ja trendien lisäksi ennen kaikkea asiakkaittemme asumistoiveita ja pyydämmekin usein asiakkaidemme mielipiteitä uuden kohteen suunnittelussa. Näin kotien pohjaratkaisut ja yksityiskohdat ovat loppuun asti mietittyjä ja materiaalit tarkoin valikoituja - esteettisyys, kestävyys, kunnossapito, turvallisuus ja ympäristö huomioonottaen.

Laadukkaat kohteet hyvällä sijainnilla

Asuntorakentamisemme keskittyy kasvukeskuksiin, hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden läheisyyteen. Huolellisesti valituissa kohteissamme yhdistyy modernin ja korkealaatuisen rakentamisen tuomat edut. Laadukkaat materiaalivalinnat yhdessä aikaa kestävän arkkitehtuurin kanssa varmistavat asumisviihtyvyyden sekä rakennuksen arvon säilymisen pitkälle tulevaisuuteen.

Meiltä löydät kodit eri elämäntilanteisiin

Maxi-Kodit on suunniteltu huolella eri elämäntilanteisiin mukautuviksi. Olemme panostaneet erityisesti asumismukavuuteen, kartoittaen tulevien asukkaiden tarpeet jo rakentamisen alkuvaiheessa. Valikoimastamme löytyy varmasti myös sinun elämäntilanteeseesi sopiva vaihtoehto.

Sujuvaa rakentamista alusta loppuun

Avaimet onnistuneeseen uudisrakentamiseen ovat toimiva laatujärjestelmä, tarkka aikataulutus, osaavat tekijät sekä nykyaikaiset työskentelymenetelmät. Suunnittele uusi kotisi vastaamaan juuri sinun tarpeitasi, sillä muutosmahdollisuudet ovat meillä lähes rajattomat.

Tutustu ja tartu tilaisuuteen!

Tiivis yhteistyö rakentajan ja suunnittelijoiden kanssa varmistaa, että pääset nauttimaan korkealaatuisista asunnoista hyvällä sijainnilla.

Asunto Oy Herttoniemen torni

Herttoniemen torni sijaitsee arvostetussa Länsi-Herttoniemessä metroaseman läheisyydessä. Vierestä löytyy myös Herttoniemen liikuntapuisto hyvine ulkoilumahdollisuuksineen ja hiihtolatuineen.

Herttoniemen torni on kahden korkeatasoisen tornitalon kerrostaloyhtiö, joka koostuu 72:sta erikokoisesta asunnosta. Asuntojen erinomainen varustelutaso, tyylikkäät keittiöt, lasitetut parvekkeet, 2,85 metrin huonekorkeus, sekä kaapistojen ruhtinaallinen säilytystila saavat koko kodin huokumaan luksusta. Osassa huoneistoista on oma sauna, mutta löylyistä ja upeista maisemista pääsee nauttimaan myös taloyhtiön kahdessa kattoterassisaunassa. Kohde on valmistunut 02/2017.

  • Herttoniemen kohteen 2 vaihe:
    Asunto Oy Kettukuja 4 sisältää kolme 8 kerroksista kerrostaloa, joiden arvioitu valmistumisaika on vuoden 2018 alussa.

Helsingin Myllykylän aluerakentaminen 

Myllykylän alue on uusi kaupunkimainen pientaloalue Myllypuron ja Itäkeskuksen välissä. Alue tarjoaa käytännöllistä asumista erikokoisille perheille.

Alue koostuu seitsemästä idyllisestä taloyhtiöstä, joiden puurunkoiset rivi-, pari ja erillistalot sijoittuvat kauniiseen rinteeseen keskuskadun ympärille.  Suunnittelukilpailun voittaneen arkkitehtisuunnitelman mukaisesti toteutetuissa taloissa yhdistyvät ekologisuus, tyylikkyys ja asumismukavuus. Alueelle rakentamamme yhtiöt:

  • Helsingin Myllykylänmäki, valm. 09/2013
  • Helsingin Myllyntähkä, valm. 07/2014
  • Helsingin Myllykylänrinne, valm. 10/2014
  • Helsingin Myllynlehto, valm. 07/2015
  • Helsingin Myllykylänkallio, valm. 10/2015
  • Helsingin Myllynportti, valm. 11/2016

 

Asunto Oy Sipoon Graniitti

Omistustontille rakennettu kahden kerrostalon yhtiö tarjoaa asukkailleen avaraa ja valoisaa asumista Pähkinälehdon uudella asuinalueella Söderkullassa.

Kohde sisältää 52 yksilöllistä huoneistoa, joiden koot vaihtelevat 44,5 ja 83 neliön välillä. Ruiskurappauksella viimeistellyt betonielementti talot huokuvat skandinaavista tyylikkyyttä höystettynä asumismukavuudella. Ekologinen kaukolämpö ja sen mahdollistama vesikiertoinen lattialämmitys luovat tehokkaan lämmitysmuodon ilman kömpelöitä pattereita. Muita mukavia yksityiskohtia ovat mm. lasitetut parvekkeet, sekä avoimet olohuoneen keittiön yhdistelmä ratkaisut. Alueella on hyvät palvelut, sekä liikenneyhteydet, Helsinkiin on matkaa vain 25 km.
Kohde on valmistunut 10/2015.

Asunto Oy Espoon Laaksonlahdenpuisto

Sisältää 14 korkealaatuista rivitaloasuntoa, jotka sijaitsevat Lippajärven pohjoisrannan tuntumassa.

Nämä harkkomuuratut kivitalot tarjoavat asukkailleen modernia tyylikkyyttä, joka näkyy niin arkkitehdin ratkaisuissa, valosuunnittelussa kuin kohteen pintamateriaaleissakin. Tilavan olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostama yhtenäinen alue, sekä lähes koko huoneiston levyinen ulkoterassi luovat mukavan oleskelualueen niin arkeen kuin juhlaankin. Asunnot ovat kooltaan 98- ja 126- neliöisiä, neljän tai kuuden huoneen kokonaisuuksia. Pienemmissä asunnoissa on ylhäältä avoin olohuonetila, joka mahdollistaa lattiasta kattoon ulottuvat avarat ikkunat. Kohde on valmistunut 06/2014.