Kiinteistösijoittaja tai -kehittäjä

Toteutamme kiinteistökehityksen tarpeisiinn sopivia ratkaisuja joustavasti ja luovasti yhteistyötä tehden. Teemme tinkimätöntä työtä, jotta projektit suoritetaan alusta loppuun laadukkaasti molempia osapuolia palvelevasti, joustavasti sijoittajien kanssa yhteistyössä, kiinteistökehittäjän kannalta tarpeellisia ratkaisuja luoden.

Kiinteistön ja maan omistajat

Omistatko kiinteistön hyvältä paikalta ja olet kiinnostunut sen myynnistä tai tuottoasteen nostamisesta, tutkimme puolestasi nopeasti tarjolla olevat vaihtoehdot. Kiinteistö voidaan esimerkiksi:

  • kaavoittaa uuteen käyttötarkoitukseen
  • saneerata uuteen käyttötarkoitukseen
  • etsiä uusia vuokralaisia, joille saneeraus toteutetaan

Olemme kiinnostuneita ostamaan maata ja rakentamaan tonteille asuntoja. Teemme joustavia sopimuksia tonttikaupoissa ja maanvuokrasopimuksissa.

Suursijoittaja, kiinteistökehittäjät, kokonaisten talojen ostajat

Olemme joustavia ja valmiita pitkäjänteiseen yhteistyöhön sijoittajan riskinottohalukkuuden ja tuottovaateen perusteella.

Taloyhtiöt ja aluesuunnittelijat

Meillä on vankka kokemus erilaisten asuinalueiden kustannustehokkaasta suunnittelusta ja rakentamisesta. Teemme tuottavia taloja laadusta tinkimättä. Mikäli omistat tontin, jolle haluat rakennustehokkaita taloja/asuntoja, ota yhteys - sunnitellaan yhdessä kustannustehokkain ratkaisu.

Kiinnostuitko?

Suunnitellaan yhdessä ksutannustehokas ratkaisu juuri sinun tarpeisiisi.


Ota yhteyttä