<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=216656025545213&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogi

Unelmat kodeiksi

[fa icon="calendar"] 7.7.2017 19:35 / Mari Herold

Millaista arkea sinä haluat elää, entä millaisia asioita sinä erityisesti arvostat asumisessa?

Miltä se voisi tuntua, jos kerrankin saisit asua niin kuin sinä ansaiset ja tehdä omasta kodista paikan, jossa kaikki olisi juuri niin kuin sinusta parhaalle tuntuu?

Uusi koti tuntuu heti omalta ja elämä siellä sujuu ongelmitta, kun olet päässyt alusta asti vaikuttamaan sen toteutukseen. Tavaroillekin löytyy kaapeista helposti omat paikkansa ja tavarat pysyvät järjestyksessä, kun olet itse saanut räätälöidä kaapit vastaamaan sinun tarpeitasi. 

Mikäli sinun arkeasi helpottaa toimiva vaatehuolto, niin suunnitellaan yhdessä sellainen ja kotityötkin sujuu uudessa kodissasi mukavasti laulellen. Kaikissa Maxi kodeissa on varaus mm. pesutornille, siivouskomerolle ja silityslauta-mekanismille.

Sinulla on asiakkaanamme täysi mahdollisuus vaikuttaa ja luoda valintojesi avulla juuri sellaisen arki, jollaista sinä haluat elää!

Miltä kuulostaisi koti, jossa arkikin tuntuu luxukselta?

Panostaisitko sinä kylpyhuoneen tunnelmaan? Haluaisitko aloittaa jatkossa aamusi kenties spa-henkisessä kylpyhuoneessa, sadesuihkun alla mukavasti heräillen… vai oletko sinä kenties se innokas treenaaja, joka loihtii liukuoven takaa hetkessä kuntosalin tilaan kuin tilaan ja aloittaa aamun kuntoillen. Olisiko tämä jotain mistä sinä olisit haaveillut aikaisemmassa kodissasi. Erilaisilla säilytys ratkaisuilla saat nimittäin luotua runsaasti kotiisi erilaisia toiminnallisia ratkaisuja.

vai toivoisitko, ettei unohtamasi huonekalutoimitus tai lapsen unohtunut kotiavain vaatisi sinua enää pika hälytyksenä paikalle. Vaan voisit avata ja sulkea kotiovesi kätevästi etänä puhelimellasi sähköisten lukkojen ansiosta. Toivoisitko että voisit vain Illalla peitellä pienokaisenne äänieristettyihin makuuhuoneisiin ja voisitte jatkaa iltaa vielä aikuisten kesken ilman turhaa hyssyttelyä. Jos saisit vaikuttaa, loihdittasiinko sinunkin kotiisi himmennettyjen valokytkimien avulla tunnelmaan sopiva valaistus kahdenkeskiselle illalliselle?

Jos sinä voisit vaikuttaa uskon että, nukkumaan mennessäsi sammuttaisit kätevästi kattovalonkin yöpöytäsi yläpuolella olevasta katkasijasta, sen sijaan että kävisitte taas keskustelun, kumpi kömpii vielä peiton alta sammuttamaan valot sisäänkäynnin vieressä olevasta katkasijasta.

Vai olisitko kenties panostanut toimiviin keittiö ratkaisuihin, jossa tavarat löytyisivät helposti ja ruoka valmistaminenkin sujuisi kuin tanssi. Löytyisikö sinun keittiöstäsi höyryuuni, integroidut kylmälaitteet tai vaikka jääpalakone ja viinikaappi. Meillä voit tehdä keittiöstäsi juuri niin upean kokkaajan paratiisin kun haluat.

Tai olisitkohan se sinä, joka nipistäisi väliseinän siirrolla vähän työhuoneesta neliöitä kylpyhuoneeseen, jotta työpäivän päätteeksi voisit ottaa viinikaapistasi lempi shamppanjaasi ja siemailla sitä suuressa vaahtokylvyssä, jollaisen luulit jo jääneen vaan haaveeksi.

Lisä ja muutostöidenhän tarkoituksena on, että sinä voit kerrankin luoda sinua ympäröivän maailman ja toteuttaa sen kaiken mistä olet asumisessa ja arjen sujuvuudessa vain haaveillut. Lisäämällä ripauksen luxusta arkeesi oman elämäntyylisi mukaan, saat tehtyä arjestasi juhlaa, josta moni vain haaveilee. Uusi koti on tilaisuutesi toteuttaa unelmasi asumisesta, joten sulje silmäsi ja mieti millaisen kodin sinä todella tarvitset? Sillä sinä kruunaat kotisi.

Aiheet: Uudiskohteet, Sisustaminen

Mari Herold

Kirjoittanut Mari Herold

MaxBuildin markkinointi- ja viestintäjohtaja ja hallituksen jäsen.